kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

34 DS 3968!..

BU katil ruhlu adamın hem de bir okul servisini kullanması, en değerli varlıklarımız, çocuklarımızın ona emanet edilmesini anlamam mümkün değil..
Etiler'den Zincirlikuyu çıkışı bu kentin en bela kavşaklarından biridir. Kent içine giden ana arter, köprü yolu ve Barbaros Bulvarı buradan ayrışır. Etiler ve Maslak'tan gelen yollar burada birleşir. Ve de bu kavşağın tam göbeğinde bir de durak vardır ki, otobüs ve minibüsler, hem de nasıl başı boş yanaşıp kalksınlar ve trafiği iyice tehlikeli hale getirsinler..
İşte bu kavşakta, hem de pazartesi sabahı, okullar açılmışken, hem de devamlı yağan kar, yolu iyice kayganlaştırıp, araç kontrolünü iyice güçleştirmişken, tabakhaneye yetişmek ister gibi slalom yaparak, durmadan ve hızla şerit değiştirerek onun bunun üzerine araç süren bir servis şoförü eğer katil ruhlu değilse nedir, söylesinler özür dileyeyim..
Boynum dolayısıyla sert fren yasak olduğu için Allah'tan yavaş gidiyorduk da, bir polis otosu gibi önümüzü kesen 34 DS 3968'den kendimizi kurtarmayı başardık.
Bir başka gün başkaları ve içindeki çocuklar bu kadar şanslı olmayabilir..
Bu okul servisi şoförlerinin kişilik ve kimlikleri araştırılacak mı, Sayın İstanbul Valisi ve Sayın İstanbul Milli Eğitim Müdürü..
Tamam, çocuklarımız Allah'a emanet.. Tamam, Zincirlikuyu'da koca bir kapı yazısında "Her fani bir gün ölümü tadacaktır" yazıyor..
Yazıyor da acelemiz ne?.. Ve de sizin göreviniz?..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın