kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

22.02.2009
APvekillerine kaynakları 'aşırma' suçlaması
Avrupa Parlamentosu bünyesinde hazırlanan ve Times gazetesine sızdırılan bir raporda vekillerin son 5 yılda bütçeden 1 milyon sterlini "aşırdıkları" ortaya çıktı. Brüksel'deki AP merkez binasında hazırlanan raporda parlamenterler herhangi bir aktivitesi bulunmayan şirketlere kaynak aktarımı yapmak, maaşlarının 20 katı kadar ekstra ikramiyeyi ceplerine indirmekle itham ediliyor. Raporun tartışmalara yol açacağı ve soruşturma talebini getireceği söyleniyor.

Eski Başkan Bush, satış elemanı olmak istedi...
Eski ABD Başkanı George W. Bush iş aramaya başladı. Bush, 8 yıllık başkanlığının ardından Teksas eyaletinde gittiği Elliott mağazasında çalışmak istediğini söyledi. Eşi Laura ile Dallas'ta oturan Bush, Elliot outlet mağazasına girer girmez "İş arıyorum" deyince etrafındakileri kahkalara boğdu. Korumaları ile mağazada yarım saat kalan Bush'un müşterilerle konuştuğu ve gece lambası ile el feneri aldığı kaydedildi. Bush'un başkanlıktan sonra ne yapacağı ise hâlâ merak konusu.

Banker arkadaşını Londra elçisi yapacak
Siyasete temizlik getireceğini vaat eden ABD Başkanı Barack Obama'nın, kampanyasına en büyük desteği sağlayan arkadaşı Louis Susman'ı Londra elçiliğine atamayı düşünmesi, eleştirilere hedef olmasına yol açtı. Basın, daha önce maliye ve bütçe bakanlıklarına önerdiği iki isim vergi kaçakçısı çıkan Obama için, "Düşünsenize, dünyanın en prestijli yerine değerli diplomatlar dururken, bir bankeri atamayı planlıyor" diye yazdı.

İran'da toplu idam: 16 kişi asılarak öldürüldü
İran'da son yıllarda toplumun ahlak kurallarını ve toplum düzenini bozmakla suçlananların sayısı artıyor. Gittikçe daha sert yönetmeliklerin uygulandığı ülkede dün toplum düzenini bozmakla suçlanan 16 kişi asılarak idam edildi. Aralarında eşcinsellik, evlilik dışı ilişki ve uyuşturucu ticareti yapmakla suçlananların da bulunduğu grubun arasında yaklaşık 2 yıldır cezanın infazını bekleyenler bulunuyordu.