kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"İnşallah Hadise birinci olacak"

Giriş Saati : 20.02.2009 17:23
Güncelleme : 20.02.2009 19:28
Yeni Haber
Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Hadise ile TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler'i ziyaret etti. Vali Güler, Hadise'nin birinci olmasının çok önemli olduğunu ve 2010 Avrupa Kültür Başkenti sıfatının alındığı bir dönemde yarışmayı İstanbul'da düzenlemek istediklerini söyledi.

Eurovision şarkı yarışmasında "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla Türkiye'yi temsil edecek olan sanatçı Hadise ile TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler'i ziyaret etti. Vali Güler konuklarını kapıda karşılarken, ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti.

Vali Güler, bu seneki yarışmanın çok önemli olduğunu söyledi. Hadise'nin birincilik derecesini elde etmesi durumunda yarışmanın önümüzdeki sene İstanbul'da yapılacağını hatırlatan Vali Güler, "2010 Avrupa Kültür Başkenti sıfatını taşıdığımız bir dönemde İstanbul olarak ev sahibi olmak istiyoruz." dedi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de İstanbul'un Türkiye ve dünya için çok önemli olduğunu belirterek, "İnşallah Hadise birinci olacak ve seneye yarışmayı İstanbul'da yapacağız. Bu büyük mutluluk olur" diye konuştu.

KIRMIZI HALIYI KENDİSİ İÇİN SANDI

Vali Güler tarafından kapıda karşılanan ve ziyarette oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Hadise de çok çalıştıklarını söyledi. Yunanistan ve gittiği diğer ülkelerde büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Hadise, "Burada da kırmızı halılarla karşılanmak çok güzel" dedi. Bu sözlerin üzerine devreye giren Güler, kırmızı halının Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın ziyareti dolayısıyla serildiğini belirtti. "Biz birinci olamazsak kırmızı halı yine serilir mi?" diye soran Hadise'ye Vali Güler, " Biz sizi ve şarkınızı çok sevdik. Siz gönüllerimizin birincisisiniz. Birinci olmasanız da sizi yine aynı sıcaklıkta karşılarız" diye konuştu.

Hadise gazetecilerin "Yarışmada nasıl bir derece bekliyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine "İnşallah Top 5'e gireriz. Ama birinci olmak tabiki isterim. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Güler, TRT Genel Müdürü Şahin ve Hadise'ye altın yaldızlı vazo hediye etti.

(CİHAN)