kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Olcay Ü.

Polis, 14 Şubat gecesi âşığını öldürdü

Erdoğan YAPIK-Yalçın BEL
20.02.2009
Hemşire sevgilisini başından tek kurşunla vuran polis memuru, ertesi gün teslim oldu. Kadının, polis H.Ö. tarafından tehditle ilişkiye zorlandığı iddia edildi..
İstanbul Ümraniye'de bir polis memuru 4 aydır birlikte olduğu hemşireyi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evinde başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Kaçan polis memuru, bir gün sonra telefonla arayarak cinayeti haber verdiği meslektaşlarına teslim oldu. Olay iddiaya göre şöyle gelişti; 32 yaşındaki hemşire Olcay Ü., yaklaşık 2 yıl önce eşinden ayrıldı. Mahkeme kadının 7 yaşındaki ikiz kızları S. ile P.'nin velayetini babalarına verdi. Kızlarını hafta sonları alarak hasret gideren Olcay Ü. cumartesi sabahı da gece nöbetinden çıktıktan sonra gün boyu kızlarıyla zaman geçirdi.

CESET BANYODAYDI
Akşam kızlarını babalarına bırakan kadın, yaklaşık 4 aydır birlikte olduğu polis memuru 43 yaşındaki H.Ö.'nün Ümraniye'de bir sitede bulunan evine gitti. Ancak ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Polis memurunun, hemşireyi kafasından tek kurşunla vurarak öldürdüğü öne sürüldü. Geceyi Olcay Ü.'nün cesediyle birlikte evde geçiren H.Ö. pazar sabahı meslektaşlarını arayarak durumu bildirdi. Eve giden polis ekipleri, Olcay Ü.'nün cesedini banyoda buldu. H.Ö. meslektaşlarının telkinleriyle emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Olcay Ü. ile evlenmeyi düşündüğünü, olayın kaza olduğunu öne süren H.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.

'TEHDİT EDİLİYORDU'
Sarıgazi Nişantepe Mezarlığı'nda toprağa verilen hemşirenin bir süre birlikte olduğu Kadir Altınoğlu ise "Ayrıldık ama beni sürekli arıyordu. Bana polisin kendisini tehdit ederek ilişkiye zorladığını söyleyerek dert yanıyordu" diye konuştu.