kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

En pahalı et

09.01.2009
Dünyanın en pahalı eti Wagyu olarak bilinen Kobe sığırından elde ediliyor.
Bu sığırların özelliği ise bol bol maltla beslenmesi ve hiç hareket etmemesi.
Böylece yağlar, vücudunun tüm bölgelerine eşit olarak dağılıyor. Ayrıca her gün bir saat sırt bölgelerine malt ile masaj yapılıyor. En çok sırt bölgesi makbul olan sığırın bir porsiyonu 100 dolardan (150 TL'den) başlıyor.