kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
MELİHA OKUR

Akbank'ın tekzibi(!)

Akbank'ın ortakları olan Sabancı Holding ve ailesi ile ilgili bir yazı yazdım. Açıklamayı Akbank'ın yeni Strateji ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Burak Tansan'dan aldım. Noktasına bile dokunmadım. Dikkatinize!
"12 Şubat 2009 tarihli Sabah Gazetesi'nde yayınlanan, 'Erol Sabancı'nın Opsiyon Yolculuğu' başlıklı köşe yazınızda yer alan, Akbank hakkında herhangi bir belgeye dayanmayan, baştan sona yanlış ve tutarsız ifadelerle dolu yorumlarınızı üzülerek okuduğumuzu bildirmek istiyorum.
Yorumlarınızın temelinde yer alan, Citibank'ın Akbank'tan " yüzde 30 hisseyi almak için opsiyon anlaşması yaptığı" ifadesinin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Dolayısıyla, buna dayalı yazdığınız yorumlarınızın da gerçeği yansıtması söz konusu değildir.
Köşe yazınızda, %25'i halka açık olan, Türkiye'nin en değerli bankası Akbank hakkında, bu kadar önemli bir konuda, herhangi bir somut bilgiye veya belgeye dayanmayan ve gerçekle örtüşmeyen yorumlarda bulunmanız, sizden beklediğimiz sorumlu gazetecilik anlayışınıza uymamaktadır. Amacını anlamakta zorlandığımız bu tavrınızın gazetecilik etiği boyutunu ise sizlerin takdirine bırakıyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın