kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İbrahim Şahin'in 2003'te Adli Tıp'tan aldığı, affını sağlayan "sürekli hastalık" raporunu yenilemek için gittiği Şişli Etfal Hastanesi'nde kulaklık pilinin bittiği belirlendi. Şahin'de rahatsızlığa rastlanmadı.

Susurluk hükümlüsü Hoştan tahliye oldu

Mustafa KAYA
13.02.2009
Ergenekon davasında Sami Hoştan'ın aralarında olduğu üç kişi tahliye edildi. Saçan, Emniyet'in mahkemeyi yanılttığını öne sürdü..
Ergenekon davasının 53'üncü duruşmasında Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serhan Bolluk ve PKK itirafçısı Abdulmuttalip Tonçer hakkında 'dosya kapsamı, suç vasıflarının değişme ihtimali ve tutuklu kaldıkları süre gözönüne alınarak' tahliye kararı verildi. Bu tahliyelerle tutuklu sayısı 38'e indi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dünkü duruşmada tutuklu sanık eski Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın dilekçesi mahkemeye sunuldu. Dilekçede İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün "Ergenekon terör örgütü yok" cevabının nedeninin İstanbul İstihbarat ile Organize Suçlar Şubesi'nin arşivinde bu örgütün 'Veli Küçük ve Grubu' diye kayda alınması olduğunu ileri sürdü. Saçan, bu cevapla mahkemenin de kasten yanıltıldığını belirtti. Saçan, 2001'de Güney'in gözaltına alınması sırasında Veli Küçük ve örgütlenmesinden bahsettiği için konunun eski DGM Başsavcılığı'na iletildiğini de anlattı. Duruşmada ayrıca Sevgi Erenol, kadın cezaevine naklini istedi. Duruşma pazartesiye ertelendi.

ŞAHİN'E RAPOR VERİLMEDİ
Eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin, 2003'te Adli Tıp'tan aldığı ve Susurluk davasında affına yol açan "sürekli hastalık" raporunu yenilemek için İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan muayenede herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığı anlaşılan Şahin'in kulaklık pilinin bittiği belirlendi. Şahin, rapor verilmeden cezaevine geri gönderildi.