kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bursa'da telefonla taciz

AA
Giriş Saati : 06.02.2009 10:15
Güncelleme : 06.02.2009 22:52
Yeni Haber
Bursa'da küçük yaştaki kızlara telefonla tacizde bulunduğu öne sürülen zanlı, ''kız çocuğu'' sandığı kadın polis memurunu arayınca yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Maksem Mahallesi'ndeki kız lisesinin yakınında bulunan iş yerinde elektrik malzemesi satan K.A'nın (53), küçük yaştaki kız çocuklarını cep telefonuyla arayarak taciz ettiği ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, zanlıyı takibe aldı.

Okul ve dershane çıkışında yanlarına gittiği kız öğrencilere kendisini iş adamı olarak tanıtarak ''Sana burs vereyim'' diyerek cep telefonu numaralarını aldığı kızları daha sonra arayarak ya da mesaj çekerek taciz ettiği öne sürülen zanlı, mağdur çocuklardan birinin cep telefonunu taşımaya başlayan kadın polis memurunu aradı. Kız çocuğu sandığı görevliye sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen K.A. gözaltına alındı.
Zanlının cep telefonu kayıtları incelemeye alınırken, olayla ilgili şu ana kadar 5 mağdur çocuğun ifadesine başvurulduğu bildirildi.

Çocuklardan birinin, okul çıkışında yanına yaklaşan zanlının başka bir öğrencinin ismiyle kendisine hitap ettiğini, sonra da ''seni ona benzettim. Ben iş adamıyım, kendisine burs verecektim ama istersen sana vereyim'' diyerek telefon numarasını aldığını anlattığı belirtildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen K.A, Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada, zanlının cep telefonunda kadın kıyafetli fotoğraflarının kayıtlı olduğu öğrenildi.