kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Yılbaşı sofralarının değişmez lezzeti: Hindi

Yılbaşı hazırlığı ne kolay!

25.12.2008
Yılbaşı gecesini evde geçirecek olan ama o gün çalıştığı için hazırlığını tamamlayamayanların işini çok kolaylaştıran hizmetler var. Örneğin her türlü garnitürüyle hindinizi ya da içkilerinizi evinize bir telefon ya da bir 'tık'la sipariş edebilirsiniz.....
Yılbaşı gecesi planlarınız son dakikada suya mı düştü? Ya da baştan beri yılbaşını arkadaşlarınızla evde kutlamayı planlamıştınız da yemek yapacak vaktiniz mi yok? Durumunuz ne olursa olsun, içinizi rahat tuttun. Yılbaşı gecesi strese girmeden evde bir ziyafet sunmak için henüz çok geç değil.
Yılbaşı gecesinin geleneksel yemeği olan hindiyi pişirmek uzun bir süreçtir. Fakat bu konuda birçok lokanta imdadımıza yetişiyor ve bize çok uygun seçenekler sunuyor.
Konyalı'dan kestaneli iç pilav, tahıllı ekmek, sos ve şaraptan oluşan özel hindi dolma mönüsünü alabilirsiniz. Ya da kolay servis imkânı sunan, taş fırında kayısılı, bademli ve Antep fıstıklı pişirilen ve sosu, kestaneli iç pilavı, tahıllı ekmeği ve bir şişe kırmızı şarabı ile 'hindi sarma'yı deneyebilirsiniz. Sipariş için (0212) 353 04 50
Mövenpick Hotel Istanbul'un başaşçısı tarafından hazırlanan, boyutuna göre fiyatı 180-240 YTL arasında değişen hindi; iç pilav, kestane, patates, Brüksel lahanası, havuç, fasulye, kızılcık sos ve ekmekli sos ile sunuluyor. Siparişleriniz için (0212) 319 29 29'dan 3811'i arayabilirsiniz.
Cuisine Catering ise yılbaşı sofranızı 31 Aralık günü ve akşamı kapınıza teslim ediyor.
Örneğin üç farklı boy ya da porsiyon opsiyonlarıyla kestaneli iç pilavlı hindi dolmasını sipariş edebilirsiniz. Ama Cuisine Catering, hindiyi sevmeyenleri de düşünmüş.
kestane püreli piliç dolması ve ıspanaklı püreli piliç dolması gibi seçenekler de sunuyor; 20-25 çeşit mezesiyle, sıcak başlangıçlarla ve tatlılarla da sofralarınızı donatıyor. Sipariş için (0212) 325 19 00'ı arayabilirsiniz.
Hilton ParkSA da yılbaşı için çok güzel seçenekler hazırlamış. Otelin baş aşçısı tarafından, balkabağı, karamelize kestane, brüksel lahanası, gravy sos ve kırmızı lahana yahnisi ile hazırlanan yılbaşı hindinizi 28 Aralık tarihine kadar sipariş edebilirsiniz. 8-10 kişilik bir davet için yeterli olacak hindileri garnitürlerle beraber 200 YTL'ye alabiliyorsunuz. Ayrıca hindi siparişi yapan herkes Hilton'daki Boğaz manzaralı Artz Restaurant'ta iki kişilik kahvaltı kazanıyor. Üstelik küçük bir ücret farkıyla siparişleriniz evinize kadar geliyor. Daha kalabalık gruplar için de özel sipariş alan Hilton ParkSA'ya (0212) 310 12 00'dan ulaşabilirsiniz.
Cihangir'deki Antre Gourmet'den de de 31 Aralık'a kadar sıcak şarap eşliğinde, sevdikleriniz için hediyeler, özel kızarmış hindi parçaları, iç pilav, çeşit çeşit mezeler ve peynirleri alabilirsiniz. (0212) 244 08 00 Yılbaşı gecenizi geyikli, kızaklı, Noel Baba'lı bisküvilerle renklendirmek isterseniz de, www.biskuvici.com'dan tarçınlı, karanfilli, zencefilli yeni yıl bisküvileri sipariş edebilirsiniz. Eğer içkilerinizi hâlâ almadıysanız ya da evde olanların yetmemesi durumu için de bir önerimiz var. İnternet üzerinden e-mail ile ya da telefon ile içki siparişi vererek ortalama 30 dakika içinde evinize teslim edilen www.ickisepeti.com. Yedi gün 24 saat İstanbul'un her bölgesine hipermarket fiyatları ile hizmet veriyor.
Siparişinizi 444 40 60 numaralı çağrı merkezinden de verebilirsiniz. Tüm siparişleriniz için ise alt limit 30 YTL.
Haberin fotoğrafları