kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yasak aşk infazı

Fatih ŞENDİL-Tuna ÇAM/SABAH
Giriş Saati : 12.01.2009 15:32
Güncelleme : 12.01.2009 22:05
Yeni Haber
Bursa'daki eşini terk edip, 3 yaşındaki kızını da alarak internetten tanıştığı adama kaçan 22 yaşındaki kadın, İzmir'de sokak ortasında sevgilisiyle birlikte öldürüldü.Görgü tanıkları, genç kadının öldürülmeden önce "Yapma ağabey" diye bağırdığını söyledi.

Erzurum'da 4 yıl önce görücü usulüyle Goncagül Köseoğlu ile evlenen Turgay Köseoğlu, Bursa'ya yerleşerek bir fırında çalışmaya başladı. Bir yıl sonra birde kızları dünyaya gelen çift, anlaşamayınca geçimsizlik ve kavgalar da başladı. Bu arada 22 yaşındaki genç kadın internetten tanıştığı 33 yaşındaki İsmail Urcan'a aşık oldu. Ardından da 5 ay önce 3 yaşındaki kızını da alarak sevgilisine kaçtı. Çift, İzmir'de bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başlarken, Turgay Köseoğlu da Osmangazi Polis Merkezi'ne gidip eşinin kızını da alıp evi terk ettiğini bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Köseoğlu ayrıca, eşiyle geçinemediklerini ve bu nedenle çıkan tartışmalarda eşinin evdeki eşyalara zarar verdiğini de anlattı.

SON SÖZÜ "YAPMA AĞABEY"

Bu arada dün sabah işe gitmek için evden çıkan Goncagül Köseoğlu ve İsmail Urcan, saat 08.15'te Konak ilçesinin Eşrefpaşa semtindeki 517 sokakta birlikte yürürlerken, kendilerini takip eden, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arkalarından yanaşıp tabancasını çekerek önce İsmail Urcan'ı başından vurdu. Genç adam cansız yere düşerken, saldırgan bu kez de silahını genç kadına yöneltti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bu sırada Goncagül Köseoğlu "Yapma ağabey" diye bağırdı. Ancak saldırgan genç kadını da başından vurduktan sonra kaçtı.
Vatandaşların durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, iki sevgili için yapacak bir şey olmadığını gördü. Polis, görgü tanıklarının, genç kadının son olarak "Yapma ağabey" diye bağırdığını söylemesinden yola çıkarak, cinayeti, Erzurum'da bulunan ağabeyinin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

ZANLI, YOLCU OTOBÜSÜ İLE BURSA'YA KAÇMAK İSTERKEN BALIKESİR'DE YAKALANDI

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde Goncagül Köseoğlu ile İsmail Urcan'ı öldürdüğü ileri sürülen zanlı, yolcu otobüsü ile Bursa'ya kaçmak isterken Balıkesir'de yakalandı. Zanlının, Goncagül Köseoğlu'nun ağabeyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Eşrefpaşa'da Goncagül Köseoğlu (22) ile İsmail Urcan'ı (33) öldüren kişinin kimliğini belirleyerek yakalamak için çalışma yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Köseoğlu'nun Bursa'da yaşayan ağabeyi S.Ç'nin İzmir'de bulunduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada, S.Ç'nin cinayetten kısa süre sonra İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden erkek kardeşine ait kimliği kullanarak Bursa otobüsüne bilet satın alıp yola çıktığı belirlendi.

Beş ay önce ailesine haber vermeden Bursa'dan İzmir'e gelerek İsmail Urcan ile yaşamaya başlayan Goncagül Köseoğlu'nu ağabeyi S.Ç'nin öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran İzmir polisi, Bursa'ya giden otobüslerin geçtiği şehirler olan Manisa ve Balıkesir emniyet müdürlükleriyle temasa geçti. Plakası belli olan yolcu otobüsü Balıkesir girişinde polis tarafından durduruldu. Otobüste bulunan S.Ç. yakalandı.

S.Ç'nin cinayeti işlediğini söylediği, üzerinden olayda kullandığı tabancanın da çıktığı öğrenildi.

S.Ç'nin İzmir'e getirileceği bildirildi.