kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Koca dehşeti

FATİH ŞENDİL / İZMİR - SABAH
Giriş Saati : 12.01.2009 15:52
Güncelleme : 12.01.2009 21:36
Yeni Haber
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, bir su bayisinde çalışan Metin Güçlüler, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini önce üzerine kızgın yağ dökerek haşladı, ardından 18 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, koca, karakola gidip teslim oldu. Genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Genç kadının daha önce yaklaşık 15 kez, eşi hakkında, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle karakola giderek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

UYURKEN DÖKTÜ

Olay, dün sabah saat 08.45 sıralarında 3176 Sokak 2/1 numarada meydana geldi. Bir su bayisinde çalışan 31 yaşındaki Metin Güçlüler, işyerine gitmek üzere kalktığında, kendisini aldattığından şüphelendiği iki çocuk annesi eşi Aygül Güçlüler'in (29) üzerine uyuduğu sırada ocakta kızdırdığı yağı döktü. Genç kadın can havliyle yatağından fırlarken, hızını alamayan koca mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini yaralamaya başladı. Eşinin tüm yalvarmalarına rağmen 18 yerinden bıçaklayan koca Metin Güçlüler, daha sonra kaçarak izini kaybettirdi. Karabağlar'da bir pastanede kasiyer olarak çalıştığı öğrenilen genç kadının çığlıkları üzerine yardıma koşan komşuları, hemen polise haber verdi. İhbar üzerine eve gelen polis, yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan, kanlar içindeki Aygül Güçlüler'i, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Genel Cerrahi Servisi'nde tedaviye alınan Aygül Güçlüler'in durumunun ciddi olduğu belirtildi.

KARAKOLA TESLİM OLDU

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Metin Güçlüler'i bulmak için harekete geçti. Arama çalışmaları sürerken, Metin Güçlüler, Hatay Karakolu'na gidip teslim oldu. Suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alınan Güçlüler, eşiyle boşanma davaları olduğunu, kendisini aldattığından şüphelendiği için yaptığını itiraf etti.

KARAKOLA BAŞVURUSU VAR

Emniyet güçleri tarafından yapılan araştırmada, Ayşegül Güçlüler'in, yaklaşık 15 kez, eşi Metin Güçlüler hakkında, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu da ortaya çıktı. Zanlı Metin Güçlüler'in, emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edileceği öğrenildi.