kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Subaylarda şantaj görüntüleri çıktı

09.01.2009
Üçü albay, biri binbaşı, ikisi üsteğmen olan muvazzaf subayların bilgisayarlarında şantaj görüntüleri ve fişleme listesi çıktığı belirtildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Subaylarda şantaj görüntüleri çıktı
Ergenekon Operasyonu'nda gözaltına alınan albay Cengiz Köylü, albay Mustafa Koç, albay Hasan Hanoğlu, binbaşı Erbay Çolakoğlu, üsteğmen Taylan Özgür Kırmızı ve üsteğmen Muhammet Sarıkaya dün saat 16.30 sıralarında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Biri albay, diğeri binbaşı iki subay serbest bırakılırken, 4 subay tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ
Hâkim, savcılar ve personelin kullandığı kapıdan 2 sivil minibüsle getirilen subaylara sivil giyimli askeri personel eşlik etti. Subayların el konulan bilgisayarlarında şantaj içerikli görüntü ve belgelerle fişleme amaçlı listelerin ele geçirildiği ileri sürüldü. Öte yandan soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alınan emekli albay Mustafa Levent Göktaş da dün öğleden sonra İstanbul'a getirildi. Göktaş'ın avukatları müvekkilleri ile görüştükten sonra basın mensuplarına bir yazılı açıklama dağıttı.

EK GÖZALTI SÜRESİ
Açıklamada Göktaş'ın yıllarca Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yapan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 3 adet üstün cesaret ve feragat madalyası alan bir subay olduğu anlatıldı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde tutulan Göktaş için savcılıktan 2 gün ek gözaltı süresi verildiği bildirildi.