kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

22.12.2008
3 Ocakta Venüs 4. evinize giriş yapıyor. Aile ve ev ilişkilerinizde uyumlu beraberlikler veriyor. Ailenize karşı şefkatli ve anlayışlı olacaksınız. Vaktinin çoğunu evde geçirecek ve aile dostlarınız vakit ayıracaksınız.Ev partileri için uygun bir dönem.

5 Ocakta çevrenizle bütünleşecek sizi mutlu edecek çalışmalar ve ilişkiler içinde olacaksınız. Kısa seyahatlerde eğlenceli anlar geçireceksiniz.

3 Şubatta Venüs 5. evinize giriyor. Eğlenceli ortamlarda karşılaşacağınız kişiler size çok ilginç gelecektir. Onların içinden sizinle özel ilgilenen bir kişiyle küçük çapta flörtler yaşayabilirsiniz.

9 Şubatta 3. ve 9. evinizde gerçekleşecek Ay tutulması görüşlerinizi önemli bir şekilde değiştirecek. Eğer arkadaş çevrenizde küçük flörtler yaşıyorsanız bu aşk kısa sürede bitecektir. Sürpriz değişimlerden hoşnut kalacaksınız.

6 Martta Venüs 6. evinizde geriliyor. Bu dönemde aşk ve sosyal hayatınızda bir takım problemler çıkabilir. Uyumsuzluk ve gerilimler yüzünden çevrenizi ve pek tabii kendinizi yıpratabilirsiniz. Bu dönem eski dostlarınızla veya eski bir aşkınızla tekrar karşılaşma olasılığınız yüksek. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte ortak organizasyonlar yerine bireysel davranmalısınız. Çünkü sizin fikirlerinizle onların davranışları arasında bir uyumsuzluk söz konusu olacak, bazı dostlarınızın gereksiz konuları sizin canınızı sıkacaktır.

25 Martta Merkür 5. evinize geçiyor. Çevrenizin değerlendirmelerinden çok kendi inisiyatifiniz doğrultusunda davranışlar sergileyeceksiniz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz.

22 Nisanda Mars 5. evinize geçiyor. 23 Nisanda Venüs 5. evinize tekrar dönüyor. Yeni bir ilişki için önemli bir dönem. Karşılaşacağınız kişilerden oldukça etkileneceksiniz. İyi pozisyondaki dostlarınızdan alacağınız yardımın yanında, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacak, ortak görüşe sahip olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz aşkın kapınızı çaldığını görebilirsiniz. Karşı cinse istemeseniz de, kayıtsız kalamayacağınız bir dönem olacak. Üstelik fiziksel anlamda kendinizi oldukça parlak bir görünüm sergiliyorsunuz. Partnerinizden istediğiniz güzel sözleri duyacak ve mutlu olacaksınız.

5 Temmuzda Venüs 5. evinizden geçiyor.İlişkiler adına önemli bir konumdur. Uzlaşmacı ve uyumlu olduğun günler içinde olacaksınız. Önemli toplantıları ve yemekleri bu günlerde oluşturmaya ve planlarını yapmaya çalışın. Güzel yemekler ve hoş müzikler eşliğinizde aşk itiraflarında bulunacaksınız.

12 Temmuzda Mars 7. evinize giriş yapıyor.Bu tarihlerde güçlü duygularla başlatacağınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Oldukça renkli kişilerle birlikte olmak adına birçok organizasyonlara katılmak için size sunulan tekliflere hayır demek istemeyeceksiniz. İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz faydalanacaksınız.

26 Ağustosta, Merkür 11. evinize giriş yapıyor. ilişkilerinizi uyumlu tutmak için gerekli tüm donelere sahip olacaksınız. Beyninizde aşk kıvılcımları çakmaya başlayacak.Yanlış dürtülerden sakınmalısınız. Sizi özgürce yaşadığını zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Neşeli tavırlarınızın altında çevrenize meydan okuyan bir hava sergiliyorsunuz. Hesap vermekten hoşlanmadığınız için de, sizi yargılamaya kalkanlara ateş püskürecek kadar korkusuzsunuz.

8 Ekimde Merkür tekrar 11. evinize girecek. Arkadaşlarınızla daha fazla birlikte olmak isteyeceksiniz. Yaşamda artık ne istediğinizi biliyor ve önünüze serilen ışıktan geleceğinizi görebiliyorsunuz. Kendinizle ilgili değişimlere açıksınız Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Çevrenizdeki koşulları istediğiniz gibi kullanabilecek kapasiteye sahipsiniz.

29 Ekimde, Satürn 11. evinize geçiş yapıyor. Satürn kısıtlayıcı ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye yönelik etki yapan bir gezegendir. Artık mükemmel bir çizgi üzerinde yürüyeceksiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Sosyal kişiliğinizi sağlamlaştıran ve gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız.Fakat tüm bunları yaparken, geleceğe dönük endişelere kapılabilirsiniz.

8 Kasımda gizli aşk ilişkilerine meyilli olacaksınız.Unutmak istediğiniz bazı durumlar karşınız acıkıp canınızın sıkılmasına neden olabilir.Bu eski bir aşk veya yaşanmış eski bir olayda olabilir. Sizi tehdit eden unsurları unutmayın . Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın.

2 Aralıkta Venüs 1. evinize giriyor. Aşk yaşamınızla maddeselliğinizi birleştireceksiniz. Katılacağınız toplantılarda kendinize özgü davranışlarla dikkat çekeceksiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem. Deneyimlerinizde, sezgileriniz önemli bir yere sahip olurken, ufkunuz genişleyecek, pozitif bakış açısı altında paylaşımcı bir yapıya kavuşmanızı sağlayacak.