kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

22.12.2008
1 Ocakta Merkür 1. evinize giriyor. Önceden size cazip gelmeyen fikirleri, sonradan ilginç gelebilir ve onlardan faydalanabilirsiniz.Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.
Her zamanki kabınıza sığmayan davranışlarınız yüzünden başınızın belaya girmesini istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

3 Ocakta Jüpiter 3. evinize giriyor. Kısa seyahatlerinizde artış olacak. 3. ev; size iletişim konusunda başarılı fırsatlar sunarken, kardeşler ve komşularla olan ilişkilerinizi de genişleterek bir çok olanağı karşınıza çıkaracak.

24 Ocakta Güneş-Jüpiter 3. evinizde tam kavuşum yapacak. Bu dönem sevdiklerinizden tam destek alacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız.

27 Ocakta Merkür ve Mars 2. para evinizde olacak. Çevrenizdeki olaylar hızlanırken, para harcama iç güdüleriniz yükseliyor. Bu dönem düşüncelerinizde fevri davranmak yerine eleştirici yönlerinizi törpülemek olmalı. Çünkü enerjinizin güçlü olması nedeniyle kabınıza sığmak istemiyorsunuz. Bu da bazen olumsuzluk getirebilecek durumların ortaya çıkmasına neden oluyor.

9 Şubatta 9. ve 3. evlerde gerçekleşecek olan Ay tutulması, seyahatlerle ilgili durumları hızlandıracak. Hızlı kararlar alacaksınız. Herkesin kendi fikrini ifade ettiği toplantılarda, farklı fikirler yüzünden meydana gelecek tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, kararlı yapınız karşısında arkadaşlarınız üzerinde inisiyatif sağlayacaksınız.

4 Nisanda Plüton 2. para evinizde gerilemeye başlıyor. Büyük çapta projeleriniz ertelemelisiniz.

1 Mayısta Merkür 7. evinize geçiyor. Arkadaşlarınızla aranızda olması gereken enerji bağını örecek ve güçlendirecek. Fakat sizin iddiacı taraflarınızı da ortaya çıkaracak. Çünkü, düşüncelerinize ve kendinize güveniyorsunuz. İletişim konusunda son derece aktif, hareketli ve bilgili yönlerinizle ön planda olacaksınız.

31 Mayısta Merkür 6. evinize geçiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin göz hapsinde olmanız, kendinize güvenmenize neden olacak. Düşmanlarınızın farkındasınız, bazılarınızın bekledikleri pozisyon olan bu durum, kendi gücünüzün farkında olmanıza yarayacak.

21 Haziranda Güneş 8. evinize geçiyor. Kişisel anlamda başkalarına bağlı hareket edebilirsiniz.

7 Temmuzda 8. ve 2. evlerde gerçekleşecek olan ay tutulması ekonomik dengelerinizi etkileyecektir. Hiç ummadığınız yerlerden gelecek teklifler karşısında şaşkınlık geçirebilirsiniz. Onların üzerinizde etkisi oldukça büyük olacak.

12 Temmuzda Mars 7. evinize geçiyor. Açık ve net olacağınız bir dönem. İleride sizin için önemli olacak kişilerle tanışacaksınız.

7 Eylülde Merkür 11. evinizde geri hareketine başlıyor. İş hayatınızla ilgili yatırımlarınız ve parasal konularla ilgili planlarınızı bir müddet ertelemelisiniz.

17 Eylülde Merkür 10. evinize geri dönmeye devam edecek. Gecikmiş borç ve alacaklarınızı takip etmelisiniz. Yeni iş başlangıçları gelse de, mevcut durumunuzu korumalısınız. Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz.

13 Ekimde Jüpiter 3. evinize direk etki yapmaya başlayacak. Her türlü yeni projeye hazırlıklı olun. Yine bu dönem kardeşler veya dargın olduğunuz komşularınızla barışabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan ve kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz.

5 Aralıkta Merkür 2. para evinize geçiyor. Artık maddi konularda düşünceleriniz daha netleşecek. İsteklerinizi belirlerlerken zorluk çekmeyeceksiniz. Hedeflerinizi biliyorsunuz. Geçmiş aylarda edindiğiniz tecrübeleri artık sergileyebilirsiniz. Bu ay parasal hareketlerin hızlı gelişeceğini gösteriyor. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

20 Aralıkta Mars 9. evinizde geri hareketine başlıyor.İlerleme hızınız biraz yavaşlayabilir.Yeni girişimler için uygun bir dönem değil.

31 Aralıkta 2. para evinizde güneş tutulması gerçekleşiyor. Öğrenme arzunuzun artmasıyla birlikte ufkunuz artacak, bu da size yeni çalışma alanları getirecek. Yeni fikirlere açık fakat temkinli olun.