kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sık sık öksüren Hıncal Uluç: "Ciğerlerim kapı gibi sağlam; bir şey yok, aldığım ağrı kesici ilaçlar öksürtürmüş."

Daha çok ağrı olsaydı 'öldürün beni' derdim

19.12.2008
15 gündür boyun fıtığı nedeniyle 'Yaşamdan Dakikalar' programına çıkmayan Hıncal Uluç ağrılarını anlattı: Bir kademe yüksek ağrım olsaydı öldürün beni diyecektim..
Haşmet Babaoğlu, Nebil Özgentürk ve Sunay Akın ile birlikte sunduğu 'Yaşamdan Dakikalar' programının çekimine boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle on beş gün ara veren Hıncal Uluç sahaya döndü. Ağrıları ve tedavi süreci bitmemesine karşın çekimlere katılabilen usta gazeteci, önümüzdeki günlerde bir ameliyat geçirebileceğini söyledi. Ayrıntıları ilk defa 'Yaşamdan Dakikalar'da anlatan Uluç izleyiciye "Beni merak etmeyin, yakında iyileşeceğim" dedi.

Boyunluk rahatlattı
Uluç rahatsızlığını şöyle anlattı: "Bundan üç salı evvel, sabahleyin aniden feci bir sancı girdi omzuma, hemen gazeteye geldim. Orada bir ağrı kesici iğne yaptılar; bana mısın demedi, bir ağrı daha eklendi otururken... Ondan sonra sinir sıkışması şikayetiyle fizik tedaviye başladık ama kesiksiz bir ağrı var. Ağrı kesici veriyorlar ama ben şeker ve yüksek tansiyon hastası olduğum için belli bir dozajı aşamıyorlar, o dozajı aşamayınca da ağrı bir türlü kesilmiyor. Geceleri uyuyamıyorum, uyuyamayınca tansiyonum yükseliyor, ağrılarım artıyor. Boyunluk takılınca biraz rahatladı ağrılar. Ben de şekerden tansiyona takıntı çok. Her şey normal giderse gelecek hafta beni bu programda görmeyeceksiniz. Çünkü salı günü ameliyat oluyorum. Perşembe günü hastaneden çıkacağım. Sonra biraz da evde dinleneceğim..." Uluç çektiği ağrılara ilişkin olarak da şunları söyledi: "Ağrı kademeleri derece derece; 1.-2.-3. derece... İlk üç kademe intihar sebebi olabiliyormuş. Yani, 'bu ağrıyı çekmektense öleyim daha iyi' diyorlarmış ve teşebbüs ediyorlarmış. O intihar istatistiklerinde ben dördüncü kademedeyim. Yani bir kademe daha yüksek olsam, 'öldürün beni de kurtulayım' diyecektim.
Haberin fotoğrafları