kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyete sofraları görücüye çıktı

Sosyetenin birçok ünlü kadını, çok şık yemek masaları hazırlayıp Süzer Sanat Merkezi'nde sergiye çıkardı. Çiğdem Simavi'nin projesi olan 'Masa Sanatı ve Yılbaşı Hediye Sergisi'nin açılışı sosyeteyi bir araya getirdi.
Sosyetenin en önemli isimlerinden biri olan Çiğdem Simavi'nin kültür ve sanat adına yaptığı etkinlikler pek meşhurdur. Yıllar önce kurduğu KÜSAV (Kültür Sanat Vakfı) aracılığıyla şimdiye kadar hem şehrin kültür hayatına hem de sanata büyük katkıları olmuştur. Çiğdem Hanım kültür sanat adına yaptıklarına bir yenisini daha ekleyerek Süzer Sanat Merkezi'nde bir sergi açtı. 'L'art de la Table-Masa Sanatı ve Yılbaşı Hediye Sergisi' adıyla meraklılarıyla buluşan serginin açılışı için Çiğdem Simavi perşembe akşamı bir davet verdi. Davet sahibi bu kadar önemli bir isim olunca haliyle İstanbul'un elitleri de oradaydı.

Alışveriş de yaptılar
Davetin bu kadar ilgi görmesinin bir nedeni de, sanırım sofraları hazırlayanların da sosyeteden isimler olmasıydı. Arzu Sabancı, Merve Gürsel, Bettina Machler, Monik Benardete, Serdar Gülgün, Selin Fadıllıoğlu gibi ünlülerin hazırlayıp süslediği yemek masaları hakikaten görülmeye değer. Bu sergi sayesinde, yıllardır iş dünyasında olan kadınların ev hanımlığı ve misafir ağırlamadaki hünerlerini de, süsledikleri bu masalardan anlamış olduk! Masa süslemesi ve hediye alanında faaliyet gösteren markaların stantlarının da bulunduğu serginin açılışına katılan davetliler, burada ayrıca alışveriş yapma imkanı buldular.