kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Tarantulası olan da kiralayacak

10.12.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Tarantulası olan da kiralayacak
"Ya sizden imkânsız şeyler istenirse ne yapacaksınız?" diye soruyoruz. Akkaya şöyle yanıtlıyor, "Bizden bir şey istenme gibi bir durum yok aslında. O anda sitede ne varsa onu alabilecekler. Ama yakında bu sitede hiç olmaz denecek şeyler olacak. Site iyice tanındıktan sonra insanların tarantuladan kobra yılanına kadar ne evcil hayvanları olduğunu göreceğiz mesela." Peki bu kriz döneminde bir filme kiraladıklarınızdan ne kadar kazanabilirsiniz? Örneğin bir villanız varsa 1.000 dolarla 5.000 dolar arasında günlük kira alabiliyorsunuz.
Herhangi bir dairenin kirası ise 400 YTL'den başlıyor, 1.000 YTL'ye kadar çıkabiliyor. Tabii bunlar ortalama rakamlar.
Fiyatlar bunların çok altında ya da üstünde de olabiliyor. Bu, tamamen o işin özelliğiyle ilgili. "Ama ne olursa olsun emlak için yüksek meblağlar ödeniyor. Çünkü kiralanan boş bir ev değil, hasar verme ihtimalleri var, büyük hasarlar sigortalı ama sonuçta o ev kirleniyor, yıpranıyor.
Eğer çok cazip rakamlar olmasa kimse evinin içine 30 kişi sokmaz," diyor Akkaya.
Araç olarak da işin ihtiyacına göre, Vosvos'tan Jaguar'a çok çeşitli araçlar kiralanabiliyor.
Hatta bu bir uçak, helikopter, şehir hatları vapuru, ambulans, polis otomobili vs. de olabiliyor. Hayvan kiralanırken ise hayvanlar kendi raiçlerini belirliyorlar. Diyelim ki bir maymun bir dizide başrol oynuyorsa onun kirası çok daha farklı bir fiyat oluyor.