kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Hacı Yaşar Alptekin, 16 yaşındaki kızı Ayris'le çok iyi anlaştıklarını söyledi: Kız babası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Kızımla gurur duyuyorum.

Yaşar Alptekin: Bindiğim dalı kesecek kadar enayi miyim ben?

İlker GEZİCİ- MAGAZİN
18.12.2008
Hacca gitmesini reklam olarak yorumayanlara eski manken Yaşar Alptekin, sert cevap verdi: Allah'ın reklama ihtiyacı yok. Reklam için bindiğim dalı niye keseyim, enayi miyim ben?..
Eski manken ve oyuncu, 'yeni hacı' Yaşar Alptekin, nasıl hidayete erdiğini önceki gece katıldığı Saba Tümer'in programında anlattı. Hac dönüşü havalimanında 'kollarını öptürürken' görüntülendiği için 'reklam yapıyor' diye eleştirilen Alptekin, "Onları Allah'a havale ediyorum" diyerek şunları söyledi:

YAŞAR ALPTEKİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


DİZİ TEKLİFİ GELMİYOR
"Ben hacca giderken 'Ben hacca gidiyorum, bay bay' demedim. Hac vazifemi yerine getirirken bir muhabir beni gördü, konuştuk... Tek yanlışım ise dönüş tarihimi söylemek oldu; havaalanında beni karşıladılar. Allah'ın reklama ihtiyacı yok. Namaz kılıyorum diye iş kaybettim. Mankenlik ve dizi teklifi gelmiyor. Reklam yapmak için bindiğim dalı neden keseyim, ben enayi miyim?"

DELİRDİM SANIYORLAR
Alptekin, "Eskiden çok kazanıyordum ama paramın bereketi yoktu. Şimdi daha az kazanıyorum ama bereketi var. Eğer eski halimle yaşamıma devam etseydim tüm işleri kabul ederdim" dedi. Yaşar Alptekin, 'dine döndükten' sonraki süreçte yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

* Beni görenler 'deli' diyor, 'kafayı sıyırdı' diyor. 'Tanıdık doktor var, tedavi ettirelim' diyenler bile oldu. Oysa 'Bu çocuk, kendini alkolden, diskodan kurtardı' diye takdir etmeleri lazım. Kendimi Mehdi ilan etmedim ki! Bana böyle diyenlere dua ediyorum.

* İlk başlarda annem bile tedirgin oldu. Namaz kıldığımı görünce beni kenara çekti ve bana 'Yalan söyleme, hangi cemaate girdin? Bir yere imza attın mı?' diye sordu. Benim cemaat veya tarikatla alakam yok... Gün geçtikçe o da alıştı ve şimdi 'Allah kabul etsin' diyor...

* En büyük isteğim 81 yaşındaki babamın namaz kılması. Onun namaz kılabilmesi için çok dua ediyorum. Babam ayaklarından rahatsız ama ben ona 'İslam yumuşak bir din. Oturarak da, yatarak da namaz kılabilirsin' diyorum.
Haberin fotoğrafları