kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

16.12.2008
01 - 11 Ocak tarihleri arasında kariyerinizle ilgili büyük bir genişleme mevcut. Bir çoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Gezegeniniz Jüpiter; farklı ülke boyutlarında şansınızı denemenize yardım ediyor. Her şey, isteklerinizin seçimi bağlamında ilerliyor. Amaçlarınıza oldukça bağlısınız. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız.

11 Ocaktan sonra Merkür'ün geri hareketinden olumsuz etkileneceksiniz. Bu dönem sözleşmeleri ve anlaşmaları fazla ciddiye almamalısınız. Yeni ve eski dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz.

4 Şubatta Mars kariyer evinize giriyor. Cesaret isteyen işlerden korkmayacaksınız. Sabır ve inatla isteklerinizin üstüne gitmeli ve aceleci olmamalısınız. Kökü eskilere dayanan sorunları gündeme getirmezseniz, sizi sıkacak durumlardan kurtulmuş olursunuz. Ayrıca onların size sataşmalarınız da izin vermemelisiniz.

17 Şubatta Mars ve Jüpiter kavuşumda; Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık topluluğu sürekli sizi takip edecek. Bazılarınız bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Fakat siz kimseyi yargılamadan kendi yolunuza devam etmelisiniz.

8 Martta iş bağlantılarınız artacaktır. 20 Marttan sonra gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

7 Mayısta sözleşmeler beklenmedik şekilde yön değiştirebilir ve canınız sıkılabilir. Gireceğiniz ortamlarda sizi destekleyecekleri gibi, size karşı çıkan kişilerde olacaktır.

23 Haziranda güç savaşı vereceğiniz kişilerin kimlikleri sizi rahatsız edecektir.

13 Temmuzda gelirlerinizde bir dalgalanma olabilir. Yanlış yatırımlardan uzak kalmalısınız. Kendinize güven kaybı duyabilirsiniz.

6 Ağustosta kariyer evinizde olacak olan ay tutulması sizi işinizden ve esleğinizden soğutabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere bu dönemde dikkat etmelisiniz.

11 Eylülde yeni tanışacağınız kişilerle olumlu ve uyumlu beraberlikler kuracaksınız. Ortak organizasyonlar için uygun bir dönem. Yakın çevrenizle güven duygusu çerçevesi içinde yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Birçoğunuz yurt dışı avantajlarını kullanacaklar. Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek, belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz.

9 Ekimde pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçerken, kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

5 Kasımda ilişkilerinizde etkileyici konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz.

2 Aralıkta hisseli bir mirasınız ile ilgili olarak paylaşım yoluna gidebilirsiniz... Fakat bu dönem agresif olmamalısınız. Bu hareketinizin faydasını daha sonra görecek ve kendinizi takdir edeceksiniz. Yine bu dönem, partnerinizin iş durumları nedeniyle yer değiştirebilirsiniz, onunla birlikte yurt dışı kökenli projeler gerçekleştirebilirsiniz.