kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

16.12.2008
24 Ocakta duygusal ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

5 Şubata
kadar Aşk gezegeniniz Mars, 8. evinizi etkileyecek. Özgürce hareket etmek istemenize rağmen, başkalarını şartlarına bağlı kalmak sizi sinirlendirecektir. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınız, kişisel isteklerinizle örtüşecek. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor.

6 Martta Venüs geri hareketine başlayacağı için, evlilikle ilgili kararlar almamalısınız. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

22 Nisanda Venüs ve Mars kavuşumu, aşk duygularını ortaya çıkaracak. Tutkular ön planda olacak. Cinsel enerjinizin yüksek oluşu ve sık davetlere katılmanızdan dolayı, ani gelişen ilişkiler konusunda temkinli olmalısınız.

6 Haziranda Venüs'ten olumlu etkiler almaya başlayacaksınız. Dış görünüşünüze daha fazla önem vereceksiniz. Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız ön planda olacak. İlişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacak belki de sonradan vazgeçeceğiniz duygularınızı o an için yücelteceksiniz.

3 Ağustosta Merkür Aşk hayatınız daha bir canlandıracak ve bol flörtlü dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Karşılaştığınız kişilerde, fiziksellik yerine akıl ve düşünce yapısındaki sağlamlık gibi özellikler arayacaksınız.

15 Eylülden sonra aşk hayatınızda beklenmedik kopmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki ana nedenleri bulmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

8 Kasımda eş ve ortaklarla yapılan uyumlu iş birliği size potansiyel ve rahatlama kazandıracak.

28 Aralıkta Venüs ve Plüton kavuşumu ihtiraslı ve yüksek tutkulu ilişkileri beraberinde getirecektir. Cinsel enerjinizin ve fiziksel enerjinizin güçlü olduğu dönem.