kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aspendos ziyaretinde antik tiyatrodaki gladyatör kıyafetli vatandaşla sohbet etti.

'Çevrecilik bizim işimiz'

Recep AKTEPE - Özgür ÖNDER
12.12.2008
Erdoğan, temmuzdaki büyük yangında zarar gören Serik'in Karataş köyünde yapımı devam eden afet evlerinde inceleme yaptı..
Kurban Bayramı tatilini Belek'teki Rixos Premium Otel'de geçiren Başbakan Tayyip Erdoğan, dün cuma namazı için otelden çıktı. Serik'de Tuzcuoğlu Camisi'nde cuma namazını kılan Erdoğan, temmuz ayında 5 gün süren orman yangınında 76 evin yandığı Karataş köyünü ziyaret etti. Köyde yapımı devam eden 84 metrekarelik 41 afet evini gezerek incelemelerde bulunan Erdoğan, şöyle konuştu: "Şu anda 41 konutun yüzde 80'i tamamlandı. Bunları yılbaşından önce vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Kalan 35 konutun da en kısa sürede yapımına başlanacak. Ayrıca yangından sora çoraklaşmış olan bu bölgeyi ağaçlandıracağız. Çevrecilik bizim işimiz. Bununla ilgili ne yapılması gerekiyorsa bunu da Çevre ve Orman Bakanlığımız başlattı."

ASPENDOS'A ZİYARET
Aspendos Antik Tiyatrosu'na da uğrayan Erdoğan'a, Belkıs Belediye Başkanı Hümmet Mert, Aspendos'un taştan yapılan minyatürünü hediye etti. Erdoğan gezi sırasında bir mağazadan bin YTL'ye hediyeler satın aldı. AKP Serik İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Erdoğan, AKP belediyeciliğinin "3Ç" üzerine kurulu olduğunu belirterek, "Belediyenin asli görevi, çöp, çukur, çamurdur. Bir belediye çöpü kaldırmıyorsa, çukuru yok etmiyorsa, çamuru yok etmiyorsa görevini yapmıyor demektir" diye konuştu. Daha sonra kent merkezine gelen Erdoğan tarihi tarihi Kaleiçi'ni gezdi, Cumhuriyet Meydanı'ndaki havuzda su gösterisini izledi.