kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
7.5 ton ağırlığındaki makinenin hız ve eğimi, kayan kişinin arzusuna göre artırılabiliyor. Makinenin işleyişi koşu bandını andırıyor. Zemin tıpkı koşu bandı gibi üzerinde olan kişinin altından kayıyor.

Beykoz'da kayak keyfi

ZEYNEP GÜLER CEYLAN
04.12.2008
Kayak yapmayı istiyor ama fırsat bulup gidemiyorsanız, hayallerinizi bu kış ertelemeyin! Çünkü pist sizin ayağınıza geldi. Beykoz Acarkent'te açılan 'The Dome Indoor Ski Center'la kısa zamanda iyi bir kayakçı olabilirsiniz..
Siz de her kış "Bu yıl mutlaka kaymayı öğreneceğim" deyip de bu isteğinizi sürekli erteleyenlerden misiniz? Kilometrelerce uzaktaki kayak merkezlerine gitmek gözünüzde büyüyor ya da maddi durumunuz mu kayak öğrenmenize izin vermiyor? Artık kayak yapmak için kilometrelerce uzağa gitmenize ya da çok para harcamanıza gerek yok! Çünkü Beykoz Acarkent'te açılan 'The Dome Indoor Ski Center' şehirden uzaklaşamayan ama kayak keyfinden de vazgeçmeyenlere hitap ediyor. Mekanda bulunan iki adet yapay kayak pistinde hem kayak, hem snowboard yapmayı öğrenebilirsiniz.

KÜRESEL ISINMAYLA TALEP ARTTI
Alpine Sportif'in Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ege ve Suat Tüner'ün öncülüğünde Acarkent'te açılan merkez, haftanın yedi günü sabah saat 10.00'dan akşam saat 22.00'ye kadar hizmet veriyor. Yaklaşık 1.5 ay önce hizmete giren merkezin yoğun ilgi gördüğünü belirten Haluk Ege, şöyle konuşuyor: "Küresel ısınmayla birlikte bu tür merkezlere talep arttı. Pistimizin uzunluğu 10.5 metre ama ayağınızın altından sürekli kaydığı için biz 'dünyanın en uzun yapay pisti' diyoruz..." Merkezde yarım saatlik seansların fiyatı 70 YTL. Kayak takımları olmayanlara seans ücretine dahil olarak kayak takımları ve malzemeleri verilebiliyor. Yeni başlayanlara kaymayı kayak hocaları öğretiyor. Bu hizmet de seans ücretine dahil ediliyor. 10 seanslık paket programın fiyatı 595 YTL. Eğer 20 seanslık paket alınırsa, katılımcıya yüzde 30 indirim uygulanıyor. Tel: 0216 485 03 03