kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

9 milyon dolara karşılık 3 bin 700 espri!

ÖNER ÖNGÜN
04.12.2008
9 milyon dolara mal olan 'A.R.O.G' filminin galası önceki gün Kanyon'da yapıldı. Galaya yine Cem Yılmaz'ın esprileri damgasını vurdu: Bu filmde bazı espriler var ki anlamak da bir olay. O esprileri anlamak için dekodere ihtiyaç duyulabilir..
İLİŞKİLİ HABERLER
9 milyon dolara karşılık 3 bin 700 espri!
A.R.O.G'un' galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi içindeki Cinebonus'ta yapıldı. Galaya ünlü isimler akın ederken, senarist, yönetmen ve oyuncu Cem Yılmaz film gösterimi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz sözlerine, Ankara sokaklarında tezgah açan korsan DVD satıcılarının 'A.R.O.G.' filmi diye 'Ankara oyun havaları' yüklü CD satmasını ti'ye alarak başladı. "Sadece korsan satmak değil, almak da tuhaf hareket. Korsan, alanla veren arasındadır. Normal insanlar zaten almaz" diyen Yılmaz, küfürlü esprileri yüzünden eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine de şunları söyledi: "Cinsel tabanlı espriler yaptığım doğru ama bunu çok alt seviyelerde görmek mümkün değil. Bu filmde de bazı espriler var ki bunu anlamak da bir olay. Anlamak için dekodere ihtiyaç duyulabilir."

A.R.O.G FİLMİNDEN KARELER

Üç ay vizyonda kalır
9 milyon dolara çekilen 'A.R.O.G'da 3 bin 700 esprinin bulunduğunu ve çok güzel tepkiler aldığını söyleyen ünlü şovmen, filmin üç aydan fazla vizyonda kalacağına inandığını ve üçüncüsünü de çekebileceğini belirtti. 2004 yılında çekilen 'G.O.R.A'nın devamı olan 'A.R.O.G'da Cem Yılmaz'ın yanısıra Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Zafer Alagöz, Özge Özberk ve Hasan Kaçan da rol alıyor. 'A.R.O.G' bugün Türkiye, Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya, Danimarka, İngiltere ve Fransa'da vizyona girdi.
Haberin fotoğrafları