kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Derin günah keçisi olmamalıydı

Dün de yazdığım gibi Mehmet Germiyanlıgil ile Derin Mermerci dostça ayrıldı. Birçok şeye göğüs gererek yaşadıkları aşkın bitmesine açıkçası çok şaşırdım. Ayrılığın nedenini öğrenmek için Mehmet Germiyanlıgil'i aradım. Özel hayatı hakkında şimdiye kadar hiç konuşmadığını bilmeme rağmen şansımı denemek istedim. 'Özel hayatı hakkında sustukça yanlış anlaşıldığından' yakınan Mehmet Bey, prensibini bozdu ve ilk kez Derin Mermerci ile yaşadığı aşk ve bitişiyle ilgili konuştu.

HATAMIZI KABUL ETTİK

"Derin ile birlikteliğimizin doğru anlaşılması amacıyla bir istisna yapıyorum" diye söze başlayan Mehmet Bey şunları söyledi: "Bülent Bey sizin de yazdığınız gibi Derin ile dostça ayrıldık. İnsan ne yazık ki, duygularını her zaman kontrol edemiyor. Ne Derin, ne de ben ilişkimizin bu şekilde başlamasını istedik veya seçtik. İkimiz de hatalarını kabul eden ve sorumluluğunu alan insanlarız. Fakat diğer yandan 'en iyi arkadaş, 'yuva yıkan kadın' ve bunlardan daha çirkin bazı gerçek dışı yakıştırmalarla bizim ilişkimiz çok yanlış ve ucuz bir çerçeveye oturtuldu. Size açıkça söylemek istiyorum, ben kendi isteğimle, kendi sevgim doğrultusunda bir ilişkiye girdim. Ve bunun doğal sonucu olarak da zaten mutlu olmadığım evliliğimi süratle bitirdim..."

DERİN, DOĞRU VE İYİ KALPLİ
Germiyanlıgil, Derin Mermerci ile ilgili de bakın neler söyledi: "Benim çok sevdiğim, değer verdiğim, bana en zor günlerimde çok destek olmuş, doğru ve iyi kalpli bir kadının bu denli üzerine gidilerek bir günah keçisi ilan edilmesi beni çok rahatsız ediyor. Derin'e, kendime ve bugün devam etmese dahi beraberliğimize olan saygımdan dolayı, prensibi bir kenara bırakıp bunları söyleme gereği hissettim." En başta, aşkları için birçok zorluğa göğüs geren Germiyanlıgil ile Mermerci'nin ayrılmasına şaşırdığımı söylemiştim. Mehmet Bey'den bu sözleri duyunca aralarında ne büyük bir aşk yaşandığının bir kez daha farkına vardım. Ve bence bu aşk burada bitmez...