kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Krize meydan okuyan davet

En küçük ürünü yüzlerce Euro'ya satılan, dünya markası Tod's, Türkiye'de o kadar çok satış yaptı ki, bunu bir davetle kutladı. Tod's Group Başkanı'nın bile geldiği davette yeni mücevher koleksiyonu da satışa sunuldu.
Bugünlerde tek gündem konusu finansal kriz ancak önceki gün bir davet vardı ki, orada yaşananların krizle uzaktan yakından ilgisi yoktu. Çünkü davet adeta krize meydan okuyordu. Dünyanın en ünlü markalarından Tod's, Türkiye'de satışlarından çok memnun olması nedeniyle Nişantaşı mağazasında bir davet verdi. En küçük ürününün yüzlerce Euro'dan satıldığı Tod's'un Türkiye'deki satışları o kadar iyiymiş ki, Tod's Group Başkanı Diego Della Vale bile, bu başarıyı kutlamak için İstanbul'daki davete geldi.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ
Markanın Türkiye distribütörü Boyner Holding'in verdiği davette, sosyetenin birçok ünlü ismi vardı. Hazır İstanbul'un elitleri bir araya gelmişken, Tod's yeni mücevher koleksiyonunu da tanıttı. Afrika'daki kabile kültüründen esinlenerek tasarlanan mücevherler dünya ile aynı anda İstanbul'da ta tanıtıldığı için davetliler çok memnundu. Hatta birçoğu yeni koleksiyonun başından dakikalarca ayrılmadı.

PİŞTİNİN BÖYLESİ!
Finansal krizin adının bile geçmediği davete başka bir kriz damgasını vurdu. Sosyetenin ikoncanları Eda Taşpınar ile Deniz Berdan arasında tam pişti krizi yaşandı! Çünkü ikisi de aynı model çizmeyle davete gelmişti. Görünen o ki, her ikisi de Christian Louboutin imzalı çizmeleri ile davetin en havalısı olmak istemiş! Ancak birbirlerini görünce haliyle ikisinin de başlarından aşağı kaynar sular döküldü! Her ikisi de davetin başında köşe kapma oynadı. Sonunda Deniz Berdan, çareyi davetten ayrılmakta buldu!!!