kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar soğuyacak - HARİTALI

Giriş Saati : 13.11.2008 08:53
Güncelleme : 13.11.2008 22:03
Yeni Haber
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile gece saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı yurdun guney ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar genel olarak batı ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimlerinde güney ve güneybatı, zamanla kuzey kesimlerde guney ve guneybatı, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

ESKİŞEHİR'DE SAĞANAK YAĞIŞ

Eskişehir, yağmurlu havanın etkisi altına girdi. Dün gece başlayan sağanak yağış, bugün de aralıklarla devam etti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, güç anlar yaşadı. Bu arada meteoroloji yetkilileri, havanın salı gününe kadar parçalı bulutlu olmasını beklediklerini açıkladı.

DOĞUDA 16 KASIM'A KADAR YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 16 Kasım'a kadar yağış beklenmediği bildirildi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 10, Ardahan'da 9, Kars'ta 8, Ağrı'da 6, Bayburt'ta 3, Erzincan'da 1 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, 16 Kasıma kadar bölgede yağış beklenmediğini, 17 Kasımda ise bölgenin kuzeyinde kısa süreli yağış beklendiğini belirtti.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...