kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Düğün dönüşü katliam gibi kaza: 7 ölü

Giriş Saati : 13.11.2008 10:11
Güncelleme : 13.11.2008 22:03
Yeni Haber
Tokat'ın Niksar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bekir Minnetoğlu'nun (46) kullandığı 58 SC 425 plakalı kapalı minibüs Erbaa-Niksar arasındaki D-100 kara yolunda, Gürçeşme beldesi yakınlarındaki Elçideresi köprüsünden devrildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Kazada sürücü Bekir Minnetoğlu ile araçta bulunan Aynur Minnetoğlu (45), Mevlüde İnan (47), Aynur İnan (20) ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 2 kişiden Melik İnan (24) da Erbaa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Diğer yaralı ise buradaki ilk müdahalenin ardından Tokat Cevdet Aykan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sürücü Bekir Minnetoğlu'nun İstanbul'daki kızının düğün törenine katılan araçtakilerin, Sivas'ın Akıncılar ilçesine döndükleri öğrenildi. Kaza nedeniyle kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

ÖLEN 3 KİŞİNİN DAHA KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Tokat'ın Niksar ilçesinde, 7 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasında ölen 3 kişinin daha kimliği belirlendi.

Erbaa-Niksar arasındaki D-100 kara yolunda, Gürçeşme beldesi yakınlarında kapalı minibüsün Elçideresi köprüsünden devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 7 kişiden kimliği belirlenemeyen 2 kişinin Edanur Minnetoğlu (9) ve Fatma Minnetoğlu (4) olduğu tespit edildi.

Bu arada daha önce kazada yaşamını yitirdiği bildirilen Aynur İnan'ın kimliğinin, kazada ölen annesi Mevlüde İnan'da olduğu için karışıklık yaşandığı, Kayseri'de üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Aynur İnan'ın kaza yapan araçta bulunmadığı kaydedildi. Kazada ölen kişilerden birinin de Hidayet Minnetoğlu (15) olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Kazada yaralanan ve Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen kişinin ise Nurcan Minnetoğlu (35) olduğu belirlendi. Minnetoğlu'nun tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Niksar Kaymakamı Uğur Turan, yaptığı açıklamada, araçtakilerin sürücü Bekir Minnetoğlu'nun İstanbul'daki kızının düğün töreninden Sivas'ın Akıncılar ilçesine döndüklerini belirterek, ''Aracın Elçideresi köprüsünden aşağıya doğru uçması sonucu 7 vatandaşımızı kaybettik. Allah böyle bir acıyı bir daha göstermesin'' dedi.

ÖLEN 7 KİŞİNİN CENAZELERİ YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Tokat'ın Niksar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi yakınlarınca Niksar Devlet Hastanesi morgundan, diğer kişinin cenazesi de Erbaa Devlet Hastanesi morgundan teslim alındı.

(AJANSLAR)