kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
YIKAMA BAŞINA 25 DOLAR KÂR ETTİ

Ekonomik kriz onları da vurdu

06.11.2008
Amerika'da başlayan ve tüm dünya piyasalarını etkisi altına alan ekonomik kriz ünlü starları da etkiledi. Birçok isim tutumlu olabilmek adına değişik yollara başvuruyor..
Hollywood'un birbirinden ünlü yıldızları, son günlerde herkesi etkisi altına alan ekonomik krize karşı kayıtsız kalmadı. Milyonlarca dolarları olmasına rağmen, har vurup harman savurmayı istemeyen ünlü isimler aldıkları ilginç tedbirlerle dikkat çekiyor. Günlük harcamalarını kısıtlama yoluna giden yıldızlar, bu sayede kriz dönemini en az hasarla atlatmaya çalışıyor. Kimi ünlü isimler de bu süreçte ekstra işler yaparak aylık gelirlerini daha da artırmaya çalışıyor.

Arabasını kendisi yıkıyor
Arabasının temiz olmasına çok özen gösteren Carmen Electra, artık arabasını kendisi yıkıyor. Böylece her gün 25 dolar kâr eden seksi güzele araba yıkamasında nişanlısı Rob Patterson da yardımcı oluyor.

Özel jetiyle uçmuyor
Hip-hop müziğin ünlü seslerinden Diddy, artık özel jetiyle seyahat etmek yerine yolcu uçaklarıyla ulaşımını sağlamayı tercih ediyor. Ünlü şarkıcı bu sayede her yolculuktan 40 bin dolar kazanç elde etti.

Helena butiğini kapattı
Podyumların ünlü modellerinden Helena Christensen, New York'taki kıyafet butiğini kapattı. Son zamanlarda satışların giderek düşmesi üzerine ünlü model, üç yıl önce açmış olduğu butiğinin kepenklerini indirdi. Böylece butik için kira ödemeyen model, ayda 11 bin dolar kâr etmiş oldu.

Kuaför masraflarını kıstı
Bakımlı saçlarıyla boy gösteren ünlü şarkıcı Jessica Simpson da kuaför ziyaretlerini azaltmaya başladı. Her hafta yakın dostu, saç stilisti Ken Paves'in salonuna giden Simpson, bu sayıyı ayda ikiye indirdi ve bu sayede haftada 225 doları cebine kalıyor.

Kendi kahvesini kendisi yapıyor
Katie Holmes'ü bilenler, elinden kahveyi düşürmediğini de bilir. New York'ta oyun provalarına giderken sürekli kahve içen Holmes, artık kahvesini evinde hazırlamaya başladı. Böylece haftada 25 dolar kâr ediyor.
Haberin fotoğrafları