kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kız arkadaşınız mı var?

Üzgünüm beyler, kız arkadaşınız mı var, derdiniz var! Yoksa siz hâlâ sadece bir kişiyle mi çıktığınızı zannediyorsunuz? Aa! Rica edeceğim kendinize gelin! Biz kadınlar için sevgilimiz varsa sadece o vardır ve onu idare ettin mi durum tamamdır. Ama ya erkekler?

ZOR MU GELDİ?

Dedim ya beyler, kız arkadaşınız varsa yanında bir sürü de bonusu gelir. En yakın arkadaşları, şimdi kankası olmuş eski sevgilisi, kıskanç babası, yorumlarını kızından esirgemeyen annesi, kimsecikleri kardeşine layık görmeyen ablası, torununun her çıktığına damat muamelesi yapan, her fırsatta sizi sorguya çeken anneannesi, bir kusur ettiniz mi kafanızı patlatmak için bekleyen abisi, kedisi, köpeği, iş arkadaşları, gay arkadaşları... Hepsi birden idare ettiniz, ettiniz. Birinden birinde fire verirseniz, bittiniz. Peki ne edeceksiniz? Yok öyle diyelim "Ben Ayşe'yi seviyorum ya yetmez mi?" deyip kenara çekilmek. Kız arkadaşlarını el üstünde tutacaksınız, kız kıza program yapılınca sürpriz yapıp cikletten çıkmayacaksınız. Ailesi hakkında ileri geri konuşmayacaksınız. Aile toplantılarında 'hazır ol'da bulunacaksınız.

ÇABA GÖSTERİN
Gay arkadaşlarına burun kıvırmayacaksınız. Ablanın-abinin gözüne gireceksiniz. Babayla takım kavgasına girmeyeceksiniz. Diyelim kızın kedisi mi var, kediden nefret bile etseniz çaktırmayacaksınız. Daha var da bugünlük bu kadar yeter. Zor mu geldi? O zaman şimdi haberler: Bu işte dikiş tutturamayacaksınız. Biraz çaba gösterin canım.