kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Anastasia Achilleos, günde iki dakikanızı ayıracağınız yüz masajının büyük fark yarattığını söylüyor.

Yüzünüze masaj yaparak daha genç kalabilirsiniz

EYLEM BİLGİÇ - GÜNAYDIN
06.11.2008
İngiltere'nin en iyi yüz bakım uzmanı seçilen Anastasia Achilleos, bakım kremlerini yüzüne masaj yaparak süren kadınların çok daha genç göründüğünü söylüyor..
Cilt ürünleriyle tanınan Olay markasının geçtiğimiz günlerde düzenlediği 'Regenerist Güzellik Paneli' için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü yüz bakım uzmanı Anastasia Achilleos, estetik operasyon olmadan yüzümüzdeki şişliklerden ve kırışıklıklardan kurtulmanın yollarını anlattı. Naomi Campbell ve Kate Moss gibi ünlü isimlerin yüz bakım uzmanı olan ve İngiltere'nin 'En İyi Yüz Bakım Uzmanı' seçilen Achilleos'ten, yüz masajıyla daha genç görünmenin sırları...

SADECE SÜRMEYİN!
* İyi bir cilt bakım ürününün cildin gençliğini korumadaki rolü büyük. Ama kadınlar bu ürünleri ne kadar doğru kullanıyor?
Kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri cilt bakım ürünlerini ciltlerine sadece 'sürmeleri'. Oysa cilt bakımı vakit ister, cilt bakım kremleri cilde sadece sürülmemeli, masajla iyice yedirilmelidir.

* Bu masajı herkes yapabilir mi?
Tabii, herkes rahatlıkla yapabilir. Kremi; yüz kemiklerinizi hissederek, ancak cildinizi fazla hırpalamadan, doğru noktalara basınç uygulayarak sürmeniz gerekiyor.

* Losyon ya da kremi uygulamanın bir püf noktası var mı?
Losyon ya da krem uygulayacaksınız; uygulayacağınız miktarı, avucunuza döküp avuçlarınızı birbirine sürterek ısıtın. Sonra ürünü; yanak, alın kaslarınıza saç derinize doğru ileri geri ve dairesel hareketlerle hafifçe bastırarak uygulayın. Ayrıca, cilt bakımı yapmadan önce günde iki dakika yüzünüze masaj yaparsanız, gözaltı torbaları ile yüzünüzdeki şişliğin indiğini görürsünüz.

* Siz aslında yaptığınız yüz masajlarıyla ünlüsünüz değil mi?
Bu endüstrideki herkes, benim cilde masaj yapılması gerektiğine çok önem verdiğimi bilir. Tam 12 yıldır bu konuda çalışıyorum. Anti- aging ve anti-oksidan malzemelerini karıştırıp masaj yaptığınızda, kesinlikle cildinizin yeni bir şekle girdiğini göreceksiniz. Elinizle vereceğiniz derinlikler, yapacağınız masaj, sizi arkadaşlarınız arasında bir fenomene dönüştürebilir! Benim, yaşlarının çok ötesinde genç gösteren müşterilerim var, arkadaşları onlara 'Ne yaptın?', 'Yüzüne ne oldu?' diye soruyor. Bunun tek bir cevabı var: Cildinize doğru anti-aging ürünleriyle masaj yapmak.