kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Erkeklere sonbahar havası

ESRA ÇORUH
26.09.2008
Havaların değişimiyle birlikte sonbahar-kış sezonu erkek koleksiyonları mağazalarda yerini aldı. Yeni sezonda baştan aşağı gardırop yenilemek yerine, ufak tefek eklemelerle trendy ve şık görünebilirsiniz. İşte sonbaharın öne çıkan trendleri..
SİYAH JEAN
Herkesin jean tercihi, mavi tonları üzerinde yoğunlaşsa da, bu sezon siyah jean pantolon neredeyse klasik 'blue jean'in yerini aldı. Eğer simsiyah jeani yadırgıyorsanız o zaman koyu denimleri seçebilirsiniz.
Koyu yıkamalı jeanleri de tarzınıza göre çizgili gömlekler veya trikolarla tamamlamakta özgürsünüz.

DERİ CEKET
Erkeklerin sonbahar-kış sezonunda gardıroplarına eklemeleri gereken parçalardan biri deri ceket. Yaşınızı göz önünde bulundurarak ya pilot tarzı bomber ceket, ya motosikletçi tarzı asi mont ya da ceket yerini tutabilecek klasik bir parça seçmelisiniz.

ÇİZGİLİ GÖMLEK
Erkekler için vazgeçilmez olan çizgili gömlek bu sezon da çok moda. İster jean, ister gabardin pantolon, isterseniz takım elbiselerin içine tamamlayabileceğiniz bu gömleklerin dar kesimli olanları revaçta.
Spor bir tarzınız varsa, gömleklerin kollarını kıvırarak tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

PİLESİZ PANTOLON
Evet bir kez daha söylüyoruz; artık pileli pantolonlar kesinlikle demode. Bu model pantolonlarınızı artık babanıza verebilirsiniz! Pilesiz pantolonların her şeyle güzel durduğu da bir gerçek...

TÜVİT
Soğukta hem şık görünmek hem de ısınmak için tüvit ceketlerle spor veya klasik bir görünüm sergileyebilirsiniz. Tüvit ceketlerde klasik toprak tonları dışında gri, siyah ve kahverenginin koyu yeşil, petrol mavisi ve hatta koyu kırmızıyla karışık olanları sezonun en favori tüvitleri. Jean ya da gabardin pantolon üzerine tamamlayabileceğiniz tüvit ceketin içine sezonun modern kesimli çizgili gömleklerinden giyerek çok modern olabilirsiniz.

AYAKKABILAR
Ayakkabıları detay olarak görüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü ayakkabı, kıyafeti gösteren en önemli aksesuar. Bulmacanın son parçasını tamamlamak gibi... Klasik Oxford mokasen tarzı kösele ayakkabılar hem takımların hem de jeanlarin altına giymek için ideal. Ayrıca yeni sezonda bilekte biten kösele tabanlı botlar da çok moda. Ancak seçeceğiniz modelin ne çok parlak ne de çok sivri burunlu olmasına dikkat edin. Ayrıca süet ayakkabılar da sezonun öne çıkan parçalarından.

TRİKO HIRKA
Yeni sezon gardıroplarının etkili parçalarından biri de triko, ince örgülü hırkalar. Okul yıllarında soğuktan korunmak için giydiğiniz hırkaları spor ceketlerin içine gömlek ya da tişörtlerle tamamlayabilirsiniz. Verdiği yumuşaklık ve sıcaklık hissinin yanında bu hırkaların modern havasını da o kadar beğeneceksiniz ki farklı renklerde olanlarını edinmek isteyeceksiniz!
Haberin fotoğrafları