kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Moralimizin en yüksekte olması gereken bir dönemdeyiz

Giriş Saati : 05.10.2008 13:41
Güncelleme : 05.10.2008 16:17
Yeni Haber
Erdoğan şehit cenazesinde terörle ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan teröre yönelik atılacak adımlar konusunda şunları söyledi:

"Terörle ilgili toplantılar ve kriz yönetimi daha sık yapılacak. Olağanüstü bir toplantımız olacak ve perşembe günü de bir araya gelip neler yapmamız gerektiğini tartışacağız. Olayın tek boyutu yok, sosyolojik, psikolojik, sosyo-ekonomik, diplomatik birçok yönü var.

Bu dönem moral değerlerinin en yüksekte olması gereken dönemdir. Eğer moral seviyelerimiz darbe yerse özellikle de güvenlik güçlerimiz olarak bu kez başarıya odaklanamayız. Bu noktada birlik beraberlik içinde dirliğimizi düzenimizi güçlü kılmamız lazım ve yıpratmaya yönelik neler yapabileceğimizi düşünmemiz lazım.

BM, ABD ve NATO'nun terör örgütüne yönelik düşünceleri açık. Terör örgütünün tüm finansal kaynaklarına yönelik olarak alınması gereken tedbirler var. Tüm bunları diplomatik olarak halledeceğiz."

''İKİ ASKERİMİZLE İLGİLİ ŞU ANDA ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'na yönelik terör saldırı sonrasında haber alınamayan iki askerle ilgili arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'na yönelik terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Aygör'ün Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Armutlu köyünde düzenlenen cenaze töreni sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, haber alınamayan iki askerle ilgili soruya, ''İki askerimizle ilgili şu anda arama çalışmaları devam ediyor. Henüz net bir şey yok. Arama çalışmaları devam ederken gelişmelere göre zaten Genelkurmay tarafından da gereken açıklama yapılacaktır'' yanıtını verdi.