kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
SERRA EDIN CEM EDIN

Bu aile yok oldu

04.10.2008
7 ay önce eşi Mehpare Edin'i kaybeden Kemer Country'nin sahibi Esat Edin, önceki gün 3 çocuğu ile birlikte sel sularında boğuldu. Edin ailesinden geriye 14 yaşındaki oğulları kaldı..
Kemer Country'nin sahibi olan işadamı Rasim Esat Edin ve ailesi 7 ay içinde akıl almaz bir şekilde öldü. 4 çocuk sahibi olan Edin çiftinin hayatına ilk gölge 4 yıl önce Mehpare Edin'e kolon kanseri teşhisi konulduğunda düştü. Hastalığa karşı savaş veren aileden ilk ayrılan da 7 ay önce vefat eden Mehpare Edin oldu. 19 Mart 2008'de eşini toprağa veren Rasim Esat Edin ise bayram tatilinde kamp için gittikleri Edremit'te önceki gün 3 çocuğuyla sel sularına kapılarak can verdi. Edin ailesinden geriye sadece, Londra'da bulunan 14 yaşındaki Murat kaldı. Annesinin ölümünden sonra bunalıma girdiği için eğitim amacıyla Londra'ya gönderilen Murat'ın, Alman olan anneannesi tarafından Türkiye'ye getirileceği öğrenildi. Murat Edin'in, dayısı mimar Mehmet Taki ile kalacağı öğrenildi.

TEPE YERİNE DERE
Rasim Esat Edin (48), bayram tatilini geçirmek üzere çocukları Mete Cem (12), Serra Şirin (10) ve Aliye (7) ile birlikte 4 gün önce Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinin Mehmetalan köyü yakınlarında bulunan kampinge geldi. Edin, ilk kez geldiği kampta çocuklarıyla doğa gezileri yapıp bisiklete bindi. İki gün ağaç evlerden birinde kalan Edin ve çocukları, üçüncü gün çadırda kalmaya karar verdi. Edin, gündüz tepeye kurduğu çadırın yerini beğenmedi. Akşam Zeytinli Çayı'nın 1.5 metre kenarındaki bir ağacın altına çadır kurdu. Aile önceki akşam saat 22.00'de çadıra girerken, çocukların ABD'li bakıcısı Sarah Chiartas ağaç evde kaldı. Saat 23.30 sıralarında aniden başlayan şiddetli yağmur 20 dakika gibi kısa bir sürede, kampa elektrik sağlamak için kurulan değirmenin önündeki tahta seti yıktı. Setle birlikte gelen sular, çayı taşırırken suya çok yakın olan Edin Ailesi'nin çadırını da sürükledi.
Haberin fotoğrafları