kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Liposuction'lı erkek sayısı yüzde 85 arttı

02.10.2008
Estetik cerrahi, artık kadınlar kadar erkeklerin de ilgisini çekiyor. Vücutlarında beğenmedikleri yerleri değiştirmek için estetik yaptıran erkekler, en çok liposuction'ı tercih ediyor.....
Acıbadem Bakırköy Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Arıncı, son iki yılda dünyada liposuction uygulanan erkek sayısının yüzde 85 arttığını belirtti. Prof. Dr. Arıncı, bu artışın nedenini, günümüz toplumunda mesleki başarının genç ve dinamik bir görünümle özdeşleşmesi olarak açıkladı ve şöyle dedi: "40'lı-50'li yaşlarda alttan gelen genç ekip tarafından rekabete zorlanan erkekler için kariyerlerine destek verebileceğine inandıkları bir yenilenme sürecinden geçmek fena bir fikir değil gibi görünüyor." Erkeklerin en çok tercih ettiği estetik işlemler şöyle sıralanıyor:

LIPOSUCTION: Erkek vücudunda özellikle kilo verilse de yok olmayan, karın ve gövdenin her iki yanındaki yağ kitleleri için en ideal çözümdür. Bu yöntemle, uzun ve yorucu bir spor programından elde edilebilecek sonuçlara kısa bir süre içinde ulaşmak mümkündür.

MEME KÜÇÜLTME: Meme küçültme operasyonlarının birçoğu yağ emme yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. Bu yöntem, vücutta herhangi bir iz bırakmadan uygulanabilmektedir.

GÖĞÜS VE BALDIR PROTEZLERİ: Vücutla uyumlu olan ve izsiz yöntemlerle vücuda yerleştirilebilen özel göğüs protezleri, erkeklere kolay yoldan aylarca vücut geliştirme salonlarında ter dökmüş gibi bir görüntüye sahip olma imkanını sunuyor.