kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Gevşek buklelerinizi kuru bir şampuanla yola getirin

30.09.2008
Güzelliğinizi tehdit eden ufak tefek sorunlara hem anında, hem kalıcı çözümler bulmak mümkün. Örneğin; göğüs dekoltenizde çıkan bir sivilceyi kapatıcıyla gizleyebilir, sivilcenin hiç çıkmaması için de benzoil içeren sabun kullanabilirsiniz..
Şekilsiz perçemler
Yoğun nem oranından dolayı kakülleriniz gün içinde garip bir şekle bürünür ve cildinize yapışır.

* Hızlı çözüm:
* Perçemleriniz sizi rahatsız ediyorsa onları yüzünüzden uzaklaştırın. Bir saç bandı yardımıyla geriye yapıştırdığınız kaküllerinizin uçlarını döndürerek saçınızın arka kısmıyla birleştirin. Üzerine bir saç spreyi sıkarak tutamları sabitleyebilirsiniz.

* Önlem planı:
* Duştan sona perçemlerinize az miktarda alkol bazlı bir jöle uygulayın. Bu jöle kaküllerinizi sabitlerken, içeriğindeki alkol de birbirlerine yapışmalarına sebep olan yağı engeller.
* Saç uçlarınızı kontrol altına alın. Hafif formüllü bir krem jöleyi yalnızca perçemlerinizin uçlarına uygulayın. Böylece saçlarınızın alışık olmadığınız bir şekle girmesini veya istemediğiniz bir yerden kendi kendine ayrım yapmasını engellemiş olursunuz.

Gevşek bukleler
Saçınız tel tel olur ve cildinize tutkal gibi yapışır.

* Hızlı çözüm:
* Aşırı nemi emmesi için kuru bir şampuan kullanın. Uygulaması daha kolay olan sprey formlu bir ürünü tercih edin. Böylece saç diplerinizi hedef alarak hafifçe kabartabilirsiniz.

* Önlem planı:
* Nemi kontrol altına alacak bir şampuan kullanın. Saçınızı kuruttuktan sonra üzerine bir miktar saç pudrası uygulamanızda fayda var.
* Boynunuza ve omuzlarınıza yağsız bir tonik sürün. Yağsız tonik teri emer, dolayısıyla saçınızın vücudunuza yapışmasını engeller.

İnatçı simler
Arkası açık elbisenizde daha seksi görünmek istediniz ama simleri biraz abarttınız.

* Hızlı çözüm:
* Uyguladığınız simleri çıkartmakta zorlanıyorsanız, vücudunuzu ıslak bir kağıt havlu ile silin. Cildiniz kuruduktan sonra, kalan simlerin üzerinden yapışkan bir bant ile geçin. Son olarak temiz bir pudra fırçasını vücudunuzda gezdirerek, kalan simlerden kurtulabilirsiniz.

* Önlem planı:
* Sim kullanmak yerine, ışığı yansıtma özelliğine sahip ürünleri tercih edin. Bu şekilde cildiniz, üzerine uyguladığınız bariz simlerden değil de, sanki içeriden aydınlatılmış kadar sağlıklı ve ışıltılı duracaktır.
* Vücut kreminizin içine aydınlatıcı özelliği bulunan bir ürün damlatın. Bu işlem cilt kusurlarınızı saklarken, doğal ve seksi görünmenizi sağlar. Giyinmeden önce bacaklarınıza ve kollarınıza uygulayın.
Haberin fotoğrafları