kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bayramın en tatlı hediyesi: Çikolata

25.09.2008
Şeker Bayramı'nın olmazsa olmazı çikolatalar, 7'den 70'e herkesi gerek tadı gerek görüntüsüyle cezbediyor. Farklı markaların ürettiği birbirinden lezzetli çikolataların portakallı, krokanlı çeşitlerinin yanısıra ambalajları da dikkat çekiyor..
Mağazaların ürettiği çikolatalar arasında rekabet var

MUDO CHOCOLATE

Mudo için özel olarak üretilen 'Mudo Chocolate' marka çikolatalar üç farklı ürün çeşidi ve dört ayrı ambalajı ile İstinye Mudo City ve Maslak Mudo Concept mağazalarında satışa sunuldu. 'Draje&Badem Şeker Asorti', 'Spesiyal Çikolata' ve 'Portakallı Çubuk& Meksika' olmak üzere üç farklı damak tadıyla satışa sunulan çikolataların fiyatı 29.50 ile 39.50 YTL arasında değişiyor.

ETİLER CHİCOLATTE
Nispetiye Caddesi'nde bulunan Etiler Chicolatte Şeker Bayramı için hazırladığı hediye çikolata paketleri; kendine özgü ambalajları, zengin çikolata çeşitleri ve sunumuyla bayramınıza tatlı bir anlam katacak. Etiler Chicolatte, 'Karamelize Sütlü', 'Fındıklı Krokan Kremalı', 'Kahve Krema Dolgulu Beyaz Çikolata', 'Fındık Parçalı Dolgulu Çikolata'nın yanı sıra draje çeşitleri ile de bu bayramda çikolata tutkunlarında bağımlılık yaratacak.

KAHVE DÜNYASI
Kahve Dünyası, yüzde 100 çikolata kullanılarak yapılan ürün çeşitlerinin yanısıra yepyeni dolgulu madlen çeşitleri ile de çok iddialı. Badem, Türk kahvesi, portakal, krokan ve pralin çeşitleri ile Türkiye'de ilk defa bu kadar farklı lezzeti aynı kutuda satışa sunan marka, bayramınızı 'Çikolata Bayramı'na dönüştürecek. Bayramda içeceğiniz Türk kahvesi de 'Kahve Dünyası'nın hediyesi...


Farklı ambalajlarda doyasıya lezzetler

Bayramda bu iki yeni siyahla mutlaka tanışın!
Bu bayram ünlü çikolata markası Şölen'in ürettiği iki farklı lezzet sizi bekliyor. Aynı kutuda sütlü, bitter ve beyaz olarak üretilen madlen çikolatalarını zarif çiçek şekilleriyle biraraya getiren 'Grace', çiçek tasarımıyla bayramınızı bir lezzet şölenine çeviriyor. İçindeki yoğun antepfıstığı parçacıkları ve krema dolgusu ile sütlü gerçek baton çikolata keyfi sunan 'Milango' da klasik çikolatayı sevenlere hitap ediyor.

Arzulanan tatlar Kent'ten size geliyor
Çikolata ve şeker çeşitleriyle bayramların simgesi haline gelen Kent, 4 yeni lezzetiyle bu Şeker Bayramı'nda da ağızları tatlandırmaya devam ediyor. Kent; 'Kent Perla', 'Kent Golds', 'Kent Choc Draje' ve 'Kent Chocobon' çikolataları ve şekeriyle unutulmaya yüz tutan eski bayram tatlarını yeniden yaşatıyor. Krema dolgulu sütlü çikolata 'Kent Golds' içindeki bütün fındık sayesinde damakları tatlandırıyor.

İstanbul hatırasını yansıtan paketiyle şık!
Ülker'in 'İstanbul Hatırası' isimli çikolatası, Şeker Bayramı özel üretimi ile sizi nostaljik bir yolculuğa çağırıyor. Üstelik kutunun üzerindeki İstanbul konulu kartpostal, kartpostallı bayram kutlaması geleneğini yaşamanız için de bir fırsat yaratacak. Galata Kulesi ve Boğaziçi Köprüsü görsellerinin bulunduğu pakette sütlü ve bitter madlen çeşitleri de ambalajlı olarak satışa sunuluyor.

Kahvenin hatırı kalır

CaffNero'da kahve keyfi bir başka
'Milano'nun batısındaki en iyi espresso' sloganıyla ünlü CaffNero, kahve müdavimlerini birbirinden özel üç 'House Blend' çeşidiyle büyülemeye hazırlanıyor. 'Classico House Blend', 'Costa Rican' ve 'Brazil Bourbon' tam size göre...

Türk kahvesinin yeni adresi Columbus olacak!
Türkiye'de Metroport Alışveriş Merkezi ve Nuruosmaniye'de bulunan Columbus Cafe, bayramda da kahve tutkunlarını eşsiz lezzetlerle ağırlıyor. Ünlü markanın mönüsünde Türk kahvesi de bulunuyor. Tüm kahveler yüzde yüz Arabica çekirdeklerinden hazırlanıyor. Markanın espressosu da ön plana çıkıyor.
Haberin fotoğrafları