kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Giyimde kampanyalı satışlar

25.09.2008
Hatemoğlu'ndan cazip fiyatlar...
Kalite konusundaki özeniyle tanınan Hatemoğlu; bayram alışverişleriniz için size çok cazip fiyat avantajları sunuyor. Hatemoğlu'nda üç adet gömlek alırsanız 49.50, üç adet takım elbise alırsanız ise 349.50 YTL ödüyorsunuz. Marka, erkekler için ürettiği spor ve klasik modelleriyle dikkat çekiyor.

Boyner'den hemen al, taksit taksit öde!
Ürün ve marka çeşitliliğiyle kadın, erkek ve çocuk giyiminde farklı alternatifler sunan Boyner, bayram alışverişleri için çok özel bir kampanya düzenliyor. Ünlü marka Axess, Cardfinans, Maksimum ve Word'e özel artı 4 taksit seçeneği sunacak ve kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. Şık olmak isteyenlere duyurulur!

Dört marka el ele verdi, ortam şenlendi
Kadın giyimin öncü markaları İpekyol ve Twist, erkek giyimin lideri Damat Tween ve ayakkabı devi İnci birleşerek muhteşem bir kampanya başlattı. Bu dört marka, her 100 YTL'lik alışverişinize 25 YTL'lik hediye çeki verecek, çekler her dört mağazada da kullanabilecek. Kampanya 31 Ekim'e kadar devam ediyor.

Bu kış da ne varsa Ender'de var!
Yerli ve yabancı 200 markaya ev sahipliği yapan Ender Mağazaları , bu yıl erken gelen bayramla birlikte ziyaretçilerini yeni sezonla tanıştırıyor. Bu kış mor, mürdüm ve fusya renkleri ön planda yer alıyor. Ender mağazalarında Nike, Vakko, Puma gibi sektörün öncü markaları Enderkart'a ve diğer kredi kartlarına taksit imkanları sunuyor.

Modada indirim başladı
Türkiye'de moda sektörünün öncü markası Collezione, sonbahar-kış sezonunun en son tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sunuyor. Collezione tüm alışverişlerinizde CardFinans'a özel limitsiz 3.75 YTL, üzeri alışverişlerinizde 6 taksit ve 3 ay taksit erteleme fırsatı veriyor. Collezione'daki kampanya eylül ve ekim aylarında da geçerli olacak.

Çizgisiyle iddialı
Derishow tasarımlarında bayrama özel indiriminden yararlanmak için son günlere girildi. Kampanya 27 Eylül'e kadar sürecek. Derishow'un 2009 kış tasarımlarında griler, karanlık toprak tonları, gülkuruları, morlar ve mercan renkleri öne çıkıyor.

Tarz yaratmak sizin elinizde
Yeni koleksiyonuyla sonbahar-kış dönemine hazır olan Stefanel, bayramda da şıklığı yaşamak isteyenlerin adresi olacak. Bayan koleksiyonunda bol kesimli ceketler ve 50'lerde olduğu gibi bele oturan kemerler bulunuyor. Tarz yaratmak, farklı olmak ve nostalji yapmak istiyorsanız, bu bayram Stefanel mağazalarına mutlaka uğramalısınız.

Kazançlı alışveriş C&A'de mümkün
Ünlü giyim markası C&A, binlerce ürün çeşidini uygun fiyatlarla satışa sunarak, bayram telaşınıza ortak oluyor. Gömlekten kazağa, çocuğunuz ve sevdikleriniz için aradığınız her şey C&A'de bulunuyor.

Kom'la içinizde şık olsun!
Bayramda da tüm özel günlerde olduğu gibi yakınlarımıza hediyeler alma alışkanlığı öteden beri süren hoş bir gelenek... Kom bu Şeker Bayramı'nda sevdiklerine şık hediyeler vermek isteyenler için şık pijama ve babydoll takımları hazırladı. Markanın yeşil gecelikleri 45, babydolleri 55 YTL.
Haberin fotoğrafları