kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sienna Miller'ın yüzü, ağlamaktan tanınmayacak hale geldi.

Evli sevgilisi tarafından terk edilen Sienna depresyonda!

19.09.2008
Evli sevgilisi Balthazar Getty tarafından terk edilen Sienna Miller, bunalıma girdi ve Karayipler'de yaşayan babasının yanına sığındı. Getty geri döndüğü ailesiyle gününü gün ederken; Miller uğradığı prestij kaybı ve yaşadığı aşk acısı yüzünden depresyonda!..
Evli ve dört çocuk babası Balthazar Getty ile yaşadığı aşk, Sienna Miller'a pahalıya mal oldu. Yakışıklı tekstilciyle İtalya koylarında tekne turu yaparken görüntülenmesiyle yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü aktris, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bugüne dek sadece işiyle gündeme gelen Miller'ın bu tatilde çekilen çıplak fotoğraflarının basına sızması, onun hayranlarının gözündeki yerini iyice sarstı. Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Miller, Getty'nin, karısı Rosetta'ya geri dönme kararı almasıyla bunalıma girdi.

BABASINA KAÇTI!
Bir anda hem kariyeri ve prestiji sarsılan, hem de kalbinde çok derin bir yara açılan güzel aktris; çareyi yıllardır Karayipler'de yaşayan babasının yanına sığınmakta buldu. Yakın çevresine, "Bundan böyle babamdan başka hiçbir erkeğe güvenmeyeceğim" diyen Miller, günlerdir bankacı babasının yanında kalıyor. Günlerini sinir krizleri ve ağlama nöbetleri içinde geçiren güzel aktrisin, sakinleştirici ilaçlar kullanmaya başladığı ve depresyonun eşiğinde olduğu da söyleniyor.

GETTY'NİN KEYFİ YERİNDE!
Sienna Miller, 'hayatının hatası' olarak nitelendirdiği yasak aşkının, kendisine gelen film tekliflerinin azalmasına da yol açacağından çekinirken; Balthazar Getty ise ailesiyle gününü gün ediyor. Ünlü tekstilci, geçtiğimiz hafta sonu eşi ve çocuklarıyla birlikte Los Angeles'taki evindeydi. Onların saadetini görenler, "Zavallı Sienna! Bu adam için çektiği acılara değer miydi?" demeden edemedi.
Haberin fotoğrafları