kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sezonun yıldızı belli, ikinci kim?

Hayranları kusura bakmasın Beren Saat'le daha yeni tanıştım... Seyirci anlamında yani... Eh daha 'Yaprak Dökümü'nden bile bihaber yazarınız ne yapsın. Kaç sezondur fırtınalar koparan, reytingleri tavan yapan dizi 'Yaprak Dökümü'nü bir gün oturup baştan sona izlemişliğim yok. Aynı geçen sezonun bombası 'Hatırla Sevgili' misali. Sanırım yayın günü cumaydı, eh içi kaynayan kadın kısmı cumaları evde oturur mu hiç! Oturmaz. Çekirdeğini, mandalinasını, portakalını alıp televizyonun yürekten bağlı olduğu dizisini beklemez, bekleyemez.

AŞK-I MEMNU NE İŞ?
Zaten benim gibilerde her türlüsünden bağlanma sorunu var. Neyse, beyaz tenli güzel gözlü, biraz çocuk, biraz komşu kızı havasındaki Beren Saat'ten o zamanlarda haberim olmuştu işte. Dedim ya; çok farklı, çok çekici, çok özel gelmemişti bana Beren Saat. Kopan fırtınaları, şerefine açılan onca hayran sitesini falan kafam basmamıştı. Derken bu sezon 'Aşk-ı Memnu'yla çıktı karşımıza. Köşecilerimiz konuya parmak basınca "Bakalım şu Aşk-ı Memnu ne iş?" gazıyla geçtim ekranın başına. 1. İki kaşık suda boğulası anne 'Firdevs' rolünde Nebahat Çehre müthiş. 2. Birçok kişinin fikrinin tam tersi olarak bence 'Behlül'de Kıvanç Tatlıtuğ da hiç fena sayılmaz. Tabii o korkunç saç kesimini görmezden gelebilirseniz. 3. Yazı konumuzun sebebi Beren Saat ise 'Bihter' rolüyle sezonun besbelli yeni yıldızı olacak. Duyun da inanmayın! Beren'den gözlerimi alamıyorum ey okur! Ha! Müjde Ar'lı 'Aşk-ı Memnu'yu izlemiş değilim. Cümle alem Müjde Ar'la kıyaslıyor Beren'i. Haksızlık mı? Hem de ne biçim. Kıyaslanmak kadar insanın tadını kaçıran ve bir kalemde harcandığını hissettiren başka ne olabilir ki. Diyorlar ki; "Beren'de Müjde Ar'ın seksiliği yok."

GÜLE GÜLE ŞEHRAZAT
Belki haklılar! İyi de Müjde Ar'ın seksiliği kaç kişide var? Gelelim Beren'e... Sanki büyümüş, daha bir kadın olmuş. O ekranlarda ara sıra görüp de notunu kırdığım kız gitmiş. Bir bakışıyla masum kız çocuğu, bir bakışıyla adamı yoldan çıkaracak kadar kadın kadın bir şey gelmiş. İyi bir şey yani... Hele 'Aşk-ı Memnu'nun ikinci bölümünde saçlarını geriye atıp, şezlongda oturuşu vardı ki; "Tamam!" dedim, bu kız alır götürür. Üstelik rolü ahlak kraliçesi, kusursuz &Şehrazat'a sekiz çekecek kadar etkili. Bakışları çok daha derin, çok daha anlamlı ve çok 'Şehrazat'tan çok daha güzel. Yazının sonunu toparlarsak: Güle güle sıkıcı Şehrazat, hoş geldin Bihter!