kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Yeni sezonda çocuklar için...

12.09.2008
Nezih
Kırtasiye ve hediyelik eşya denilince akla ilk gelen markalardan olan Nezih, geniş ürün gamı ve özel seçenekleriyle hem sizin hem de çocukların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Her çocuğun zevkine göre farklı çeşitlerde hediye seçenekleri barındıran Nezih, alışveriş için en uygun seçenek...

Party Kids
Alışveriş yaparken gönül rahatlığı ile çocuklarınızı teslim edeceğiniz Party Kids, hem rengarenk oyunların hem de doğum günü partilerinin vazgeçilmez mekanı. İnteraktif jetonlu oyuncaklar, top havuzları, plazma TV'ler, bilgisayarlar, playstation köşeleri, playdoh oyun hamuru köşeleri ve özel temalı doğum günü alanları ile çocuklarınızın mutluluğuna ortak olmak, alışverişinize keyif katmak için City's Nişantaşı'na gelin.

Mothercare
Tüm dünyada ebeveynler ve çocuklar tarafından en fazla tercih edilen Mothercare cıvıl cıvıl bir koleksiyonla karşınızda. Sevimli bebek kıyafetlerinden bakım ürünlerine, bebek oyuncaklarından mobilyalarına kadar aradığınız her şey Mothercare mağazalarında sizleri bekliyor. Sağlıklı hamilelik geçirmek isteyenler içinse; 38 bedenden 46 bedene kadar tasarlanmış olan kıyafetler, bakım kremleri ve destek malzemeleri Mothercare'in yeni koleksiyonunda.
Haberin fotoğrafları