kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
MONICA CRUZ

Beğendik-Beğenmedik

04.09.2008
BEĞENDİK
MONICA CRUZ
Siyah her zaman çekicidir. Monica Cruz da uzun kollu, diz boyu elbisesini tamamladığı stilettolarıyla sade olduğu kadar çekici de.

INDIANA TAŞPINAR
Bol paça pantolonunu, atlet, pantolon askısı ve kravatla başarıyla tamamlayan Taşpınar'ın kıyafetini çok beğendik. "Maskülen bir kıyafetin seksi olabilmesi mümkün mü?" diyenlere işte bir örnek!

BİRİCİK SUDEN
Türkiye'de kendine has tarzı olan, gerçek 'stil ikonu' sayılabilecek kişi sayısı maalesef çok az. Ama Biricik Suden her zaman farklı ve özgün bir tarza sahip. Onun üzerinde gördüklerinizi kolay kolay başkalarında göremezsiniz ve kimse giydiğini onun gibi doğal da taşıyamaz.

BEĞENMEDİK
ELİF DÜRÜST
Her zaman bakımlı ve şık giyinen Elif Dürüst'ün bu sefer tercih ettiği straplez elbisesini hiç yakıştıramadık. Göğüs dekoltesi uzun olan Dürüst'ün elbisesi sanki düşüyor gibi duruyor. Bu yüzden de straplez tercih etmese daha iyi...

İLKER İNANOĞLUGÜNSELİ COŞKUNER
Erkeklerin kıyafetini gösteren, modeli kadar ölçüsü de... İlker İnanoğlu'nun takımının rengini ve tamamladığı gömleği beğendik ama ceketinin üzerinden düşüyor gibi durmasına anlam veremedik! Ayrıca Günseli Coşkuner'in kıyafetini de çözemedik; mavi elbisesi üzerindeki trikosu, beyaz sutyeni, kemeri, sarı ayakkabıları, birbirleri arasında uyum olmadığı için kafa karıştırıyor.

Haberin fotoğrafları