kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ermeni basını maça politik olarak bakıyor

Giriş Saati : 06.09.2008 00:41
Güncelleme : 06.09.2008 02:09
İŞİN İÇİNDE ABD Mİ VAR?
IRAVUNG GAZETESİ: '
Futbol politikası işin içinde' başlığıyla Gül'ün Ermenistan'a gelmesiyle coğrafyada değişiklikler olabileceği yorumunu yapıyor. Gazete Ankara'nın hamlesini, Amerika ve Avrupa'nın Kafkaslar'da politikalarını güçlendirmek amacıyla yaptığı iddiasında bulunuyor.

YENİ FORMAYLA YENİ POLİTİKA
FUTBOL 365 GAZETESİ:
Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Harapetyan şu açıklamayı yapmış: "Bir meselemiz var, yenmek." Teknik Direktörün açıkladığı ilk 11 de manşetten duyurulmuş. Yeni formaların da haberleştirildiği gazetede bu haberin başlığı ise 'Yeni formayla yeni politika.'

GOL MÜ GÜL MÜ?
68 SAAT GAZETESİ:
Azerbaycanlı gençlerle konuşmuş. Habere göre Azerileri Gül'ün gelmesine karşı çıkıyor. Bir diğer haber ise 'Gol mü, Gül mü?' başlığıyla öne çıkarılmış. "İspanya'yı, Rusya'yı yenmeyi diliyorsak, bu maç da bizim için öyle. Bu maç ile soykırımı anımsatmanın gereği yoktur.

YENİLGİ 100 YIL DAHA UTANÇ
DÖRDÜNCÜ KUVVET GAZETESİ:
Sarkisyan çarşaf giyen bir dansöz olarak çizilmiş. " Türk kadınları gibi çarşaf mı giyeceksin, dansözlük mü yapacaksın?" diye tepki gösteriliyor. Diğer bir haberde ise, " Eğer yenilirsek, bir 100 yıl daha bu ayıpla yaşayacağız" deniliyor.