kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakanlıklarda atamalar

Güncelleme : 04.09.2008 20:01
Yeni Haber
Adalet, Maliye, Sağlık, Ulaştırma ile Çevre ve Orman Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Adalet Bakanlığı'nda, Adalet Başmüfettişliği'ne getirilen Adalet Müfettişleri şöyle:

"İsmail Akkol, Ramazan Olpak, Ali Rıza Karakan, Vedat Yılmaz, Adem Kartal, Şenel Altınay, Mehmet Hakan Evgin ve Sait Çağlar"

Adalet Bakanlığı'nda, AdlSicil ve İstatistik Genel Müdür Yardımcılığı'na, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Çelik, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığı'na, Adalet Başmüfettişi Basri Bağcı atanırken, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığı'na, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Kulaç getirildi. Personel Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kemal Özçelik atandı.

Adalet Bakanlığı'ndaki diğer atamalar şöyle:

Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığı'na, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Bilen Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na, Bakanlık Tetkik Hâkimi Muharrem Akkaya Kanunlar Genel Müdür Yardımcılığı'na, Kanunlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yüksel Hız Kanunlar Genel Müdür Yardımcılığı'na, Bakanlık Tetkik Hâkimi Akın Çakın atandı.

Maliye Bakanlığı'nda, Personel Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Şimşek getirilirken, Sağlık Bakanlığı'nda Bakanlık Müşavirliğine Dr. Fatma Filiz Arı atandı.

Ulaştırma Bakanlığı'nda, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ahmet Arslan yeniden atandı.

Çevre ve Orman Bakanlığı'ndaki atamalar ise şöyle gerçekleşti:

"Muğla İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne,Kars İl Çevre ve Orman Müdürü Mehmet Şahin Kars İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne, Kırklareli İl Çevre ve Orman Müdürü Fikri Erbaş Devlet Su İşleri Sivas XIX. Bölge Müdürlüğü'ne Erol Şenöz Devlet Su İşleri Bursa I. Bölge Müdürlüğüne Vahit Baygüneş atandı."

(ANKA)