kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sistem değişmezse Güiza da zorlanır

F.Bahçe'den PSG'ye transfer olan Kezman, sarı-lacivertli kulüple ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı; Güiza için sistem değişikliği önerdi..
F.Bahçe formasıyla bekleneni veremeyen ve PSG'ye kiralanan Kezman, sarı-lacivertli kulüple ilgili her konuda konuştu. İşte özetle Sırp yıldızın sözleri:
* Taraftarlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ama yönetim bazında baktığımızda mutluyum çünkü üzerimde artık baskı hissetmeyeceğim.
* Güiza iyi bir futbolcu. Büyük baskı hissedecek. Gol atamazsa eleştiriler yoğunlaşacak. Aragones sistemi değşitirmezse zorlanacak. Ama Alex ile bu sistemden başka oynayamazsınız. Onu ikili forvetin arkasına koyamazsınız. Aragones en doğru kararı verecektir.

ALEX'E ELEŞTİRİ
* Alex iyi bir oyuncu. Takıma katkıları oldu. Ama zaman zaman da takım için kötüydü. Bana daha fazla yardımcı olabileceği anlar vardı. Ben ona; onun bana yaptığından daha çok asist yaptım. Bence takım oyuncusu değil. Kendisine bakıyor, işini yapıyor.
* Zaman zaman kötü dönemlerim oldu. Bana karşı baskı hep üst seviyedeydi. Kulüp, başkan ve yönetim beni bu baskıya karşı koruyamadı.

AURELİO BAŞKANIN HATASI
* Başkan Aziz Yıldırım yaklaşık 1 yıldır benimle konuşmuyordu. Bence karakterim yüzünden. Her zaman açık konuştum. Başkan bazen gerçekleri duymaktan korktu. Kendisi direkt ve açık konuşmayan insanlarla konuşmayı seviyor.
* Aurelio'nun gidişinde başkanın ve yönetimin büyük hatası var. O kalmak istiyordu. Büyük acı ile ayrıldı. Bu gerçekten inanılmaz.
* Geçen sezon Ankaraspor maçında penaltıyı ben yaptırdım. Bu yüzden kendim kullanmak istedim. Penaltıyı kaçırdığımızda galiptik. Yediğimiz golde kimse defansın hatasından bahsetmiyor. Herkesin derdi kaçan penaltı.
* Önceleri Semih'in iyi bir joker olduğunu söylüyordum. Ama şu anda çok iyi bir golcü oldu. 2 yılda çok gelişti. İyi bir ikili olabilirdik ama beraber oynayamadık.
21:00
Ankaraspor - Gaziantepspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Kocaelispor - Sivasspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Fenerbahçe - İ.B.Bspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00