kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Peja: Hido All-Star olmalıydı!
Adidas-NBA 5ıve 2008 Turnesi'nin 3. ayağı bugün İstanbul'da yapılacak. Turne için İstanbul'a gelen NBA yıldızı Peja Stojakoviç, Adidas'ın Beyoğlu'ndaki mağazasında basın toplantısı yaparak soruları yanıtladı. Sırp oyuncu, daha önce Hidayet'le aynı takımda oynadığı hatırlatılınca, "Hidayet şimdiden bir All-Star. Geçen sezon All-Star'a seçilmemesi hayret verici" dedi. Turne, bugün ve yarın Maltepe İspark'taki maçlarla sona erecek.

Eyüpspor'da imzalar atıldı
Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Eyüp Spor'da yeni sezon öncesi hazırlıklar sürüyor. Başkan Ahmet Malatyalı, "9 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladık. Yaş ortalaması 17-18 olan çok genç bir ekip kurduk. Keyif veren bir takım izleteceğiz" diye konuştu. Tecrübeli koç Türkay Çakıroğlu yönetimindeki Eyüpspor çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Süper Kupa Zenit'in
UEFA Süper Kupası'nı Fatih Tekke'nin yedek kulübesinde oturduğu maçta Manchester United'ı 2-1 mağlup eden UEFA Kupası şampiyonu Zenit St.Petersburg kazandı. Rus ekibinin gollerini 44. dakikada Pogrebnyak ve 59. dakikada 30 milyon euro karşılığında transfer edilen Danny kaydetti. 90. dakikada Scholes'un kırmızı kartla atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlayan Manchester United'ın tek golü ise 73'te Vidiç'ten geldi.

Riera Liverpool'a uçtu
Espanyol'un 26 yaşındaki kanat oyuncusu Albert Riera Liverpool'a gitti. Bir ara Fenerbahçe'nin de gündemine gelen İspanyol yıldız, Everton'ın kendisiyle ilgilenmesine karşın ezeli rakibi Liverpool'u tercih etti.

Everton, Louis Saha'yı bitirdi
Everton, Manchester United'dan Louis Saha ile anlaştı. Dün sabah kulübün internet sitesinden Fransız yıldızın transferini duyuran Everton, Saha'nın bonservis bedelini açıklamadı.

Bojan Krkiç kararını verdi
Barcelona'nın 18 yaşındaki futbolcusu Sırp asıllı Bojan Krkiç, ''İspanyolum ve İspanya Milli Takımı'nda oynayacağım'' dedi. Bojan, basındaki "Milli takım seçiminde Sırbistan'ı mı yoksa İspanya'yı mı seçecek?'' tartışmalarını da bitirdi.
21:00
Ankaraspor - Gaziantepspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Kocaelispor - Sivasspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Fenerbahçe - İ.B.Bspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00