kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Anna Sui'nin yeni sezon için tasarladığı giysilerde rahatlık ön planda. Mor ve gri ise en çok kullanılan renkler...

Dünya modasının kalbi bu kış V2K'da atacak!

Kadın ve erkek giyiminin birbirinden ünlü yabancı markaları, sonbahar/kış sezonunda V2K designers'da satışa sunuldu. Hem yeni akımları takip etmek hem de çok şık olmak isteyenler için V2 designers'da çok seçenek var.....
Kadınlar çok rahat
* Karl Lagerfeld, siyaha başrol verdiği koleksiyonunda; pilili mini etekler ya da dökümlü pantolonlar üzerine giyilen smokin gömlekler ve blazer ceketlerle tarz yaratıyor.
* Rick Owens avant-garde stilini öne çıkıyor. Bu kışı Rick Owens'ın uzun yün hırka ve taytları içinde geçireceğiz.
* Ossie Clark, tasarımcı Avsh Alom Gur tarafından yeniden hayata geçirildi. Ossie Clark'ın 'Swinging Sixties' ruhlu elbiseleri çok beğenildi.
* Anna Sui'nin folklorik esintiler taşıyan 'Boho-chic' adlı ruhlara hitap eden koleksiyonunda; göz alıcı renk ve desen kombinasyonları ön plana çıkarılmış.
* Peter Som, New York sokaklarından ilham aldığı koleksiyonu ile zorlamadan şık olmayı tercih edenlerin tercihi.

Erkekler pek bir cool!
* Erkeklerin gardroplarına çoğunlukla gazete manşetleri, filmler ve gençlik akımlarının yön verdiği kreasyonlarıyla yeni bir soluk getiren Raf Simons; moda dünyasının en cool tasarımcısı olarak gösteriliyor.
* Vivienne Westwood, insanları şaşırtmayı seviyor. Modacı bu sezon 'Chaos' adını verdiği koleksiyonunda; erkek modasının klasiklerini kendine özgü zeki, esprili ve fonksiyonel bakış açısıyla yorumluyor.
* Rag&Bone'un lüks kumaşlarla yarattığı kreasyonlar, resmi takım elbiseler ve işçi üniformaları arasında şık bir denge kuruyor.
* Modern çağın erkek modasına 'haute couture' titizliği, Duckie Brown ile geldi. Hem lüks hem klasik...
Haberin fotoğrafları