kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Affleck yine kumar ve alkolün esiri mi oluyor?

Yeniden baba olmaya hazırlanan Ben Affleck, eski alışkanlıkları kumar ve alkole geri döndü. Jennifer Garner'la evlenmeden önce alkol ve kumar batağında olan, evlenince düzelen Affleck'in bu hali eşini üzüyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Affleck yine kumar ve alkolün esiri mi oluyor?
Mutlu evlilikleriyle Hollywood'un örnek çiftlerinden olan Jennifer Garner ve Ben Affleck, doğacak ikinci bebeklerinin de haberiyle heyecanlı günler geçiriyor. Ancak ünlü aktörün geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta çekilen bu fotoğrafları herkesi çok şaşırttı. Bir otelde kumar oynarken ve içki içerken görüntülenen Affleck, bu görüntüsüyle eski günlerdeki hallerini aratmadı. 2001 yılında Malibu'da bir rehabilitasyon kliniğinde alkol bağımlılığı tedavisi gören ünlü aktör, bu süreçte kumar alışkanlığına da son vermişti. Eşi Jennifer Garner'ın kendisine hep destek olduğunu belirten ünlü aktör, 2006 yılında doğan kızları Violet ile düzenli ve sağlıklı bir yaşama 'merhaba' demişti.

ÜZERİNDE BASKI HİSSETTİ
Şu sıralar beş aylık hamile olan Garner yakın çevresine, eşinin değişen bu ruh hali nedeniyle endişelendiğini söylüyor. Affleck'e yakın kaynaklar, ünlü aktörün üzerinde baskı hissettiği zamanlarda çareyi alkolün kollarında aradığını söylüyor. Ailesi genişleyeceği için üzerinde maddi ve manevi yönden baskı hisseden genç aktörün sorumluluk duygusundan kaçmak için içtiği konuşuluyor.
Haberin fotoğrafları