kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Geçtiğimiz hafta kızı Yağmur’u iş için Amerika’ya uğurlayan Türkan Şoray, iki yıl önce eski eşi Cihan Ünal ile bir sit-com’da oynamıştı.

'Sultan'ın yeni dizisi Bodrum'da çekilecek

Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray, 'Vurgun' adlı dizi ile iki yıl aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor. Most Production yapımcılığındaki projenin çekimleri Bodrum'da yapılacak..
Yaklaşık iki yıl önce eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Aşk Yeniden' adlı sit-com'la ekrana gelen Türkan Şoray, yeni bir projenin hazırlığı içinde. Ekrana dönmek için gün sayan 'Sultan', eylül ayı başında 'Vurgun' adlı dizi için kamera karşısına geçecek.

21 YIL SONRA BALAMİR'LE BİRLİKTE

'İkinci Bahar' ve 'Sıla' dizilerinin yapımcısı Most Production tarafından çekilecek dizinin süpervizorlüğünü ise Gül Oğuz üstlenecek. Senaryosunu İlker Barış'ın yazdığı 'Vurgun'un önemli bir özelliği ise; dizinin başrol oyuncuları Türkan Şoray ile Hakan Balamir'in 21 yıl sonra aynı projede yer almaları olacak. Çekimlerine eylül ayında Bodrum'da başlanacak 'Vurgun'da; Türkan Şoray ile Hakan Balamir'in yanı sıra Pamir Pekin, Ayşe Aziz, Mehmet Ali Nuroğlu ve Erol Günaydın gibi ünlü isimler de rol alacak.