kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Birbirinden farklı renk ve biçimde olmalarına karşın uyumun sağlandığı sandalyelerin olduğu bu yemek masası, hem şık hem de kullanışlı.

Aksesuarda tasarıma açılan kapı, garaj oldu

Dünyanın ve Türkiye'nin tanınmış mobilya ve aksesuar markalarını, ilk veya ikinci elden bulabildiğiniz Dank!, Mayadrom Uptown'da hizmet veriyor. Alıştığımız mağaza görüntüsünden oldukça farklı. Alışveriş merkezinin garaj katında, 650 metrekarelik bir alanda ürünleri sergiliyor. Ayrıca elektronik posta ve www.dank-design.com internet sitesinde müşterileri ile buluşuyor.

Tarzı olanların yeri
Dank Dizayn kurucuları Yağmur Sencer ve Cahit Musal Dank'ı şöyle tanımlıyor: "Dank! tasarımı seven ve değerini bilen, tarzı olanların yeri. Dank! iç mimarlık ve projenin yanı sıra güncel obje ve mobilyaların satışının yapıldığı bir tasarım stüdyosu. Eğer eşyaların yaşanmışlığının ve kullanılmışlığının onlara bir kalite ve karakter kattığına inananlardansanız, yıllardır vitrinlerde beğendiğiniz ama yanına yaklaşamadığınız tasarımlar artık ulaşılmaz değil. 60'lı ve 70'li yılların modernist mobilyalarının yanı sıra birçok ünlü tasarımcının güncel tasarımlarını topluyoruz. Amacımız tasarımı ulaşılabilir yapmak.Dank! yüksek sirkülasyonlu ticari mekanların tasarım ve uygulamasının yanısıra ofis ve konut projelerini de gerçekleştiriyor. Dank! müşterilerin talepleri doğrultusunda mobilya ve obje tasarımı ve imalatı da yapıyor."
Haberin fotoğrafları