kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Proje turu

Florya'da 180 'Beyaz Konak' inşa ediliyor
Beyaz İnşaat tarafından Florya'da inşa edilen Beyaz Konaklar, 8 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. Alışveriş merkezi ve 10 blokta toplam 180 daire ile dublekslerden meydana gelen projede yaklaşık 20 çeşit daire tipi bulunuyor. 2009 yılında teslim edilmesi planlanan Beyaz Konaklar'da konut fiyatları 180 bin YTL'den başlıyor.

42 rezidans ve butik otelli 7800 Çeşme hizmete açıldı
Çeşme Boyalık Koyu'nda bulunan 7800 Çeşme Residences& Hotel açıldı. Denize sıfır konumda bulunan 7800 Çeşme Residences& Hotel'de, iç özellikleri birbirinden farklı 10 ayrı tip ünite seçeneği ile 42 adet rezidans, SPA, restaurant ve plaj bölümü bulunuyor. Projenin genel mimarisine uygun olarak hazırlanmış olan bir de 12 odalı butik otele yer veriliyor. Projedeki SPA, 12 ay boyunca hizmet verecek. 7800 Çeşme Residences & Hotel içerisinde New York'da yaşayan ünlü İtalyan Şef Franco Paolo Lattanzi danışmanlığında, Akdeniz mutfağının lezzetli menüsüyle hizmet veren 140 kişi kapasiteli restaurant da yer alıyor.

Uprise'ın satışları örnek daire ile coştu
Teknik Yapı'nın Kartal'da yapımına başladığı 704 dairelik Uprise Elite projesinin yüzde 55'i ilk ay içinde satıldı. Örnek dairenin, projenin satışa sunulduğu gün hazırlandığını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Bu pazarlama yöntemini bir adım daha ileri götürerek, insanların nasıl bir daire oturacağını her ayrıntısıyla gerçek olan bir ortam hazırladık" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları